فلفل پاپریکا و پودر پاپریکا فله ای و عمده موجود است جهت خرید عمده فلفل پاپریکا و پودر پاپریکا قیمت بروز پاپریکا را از لیست قیمت ببینید.
نام | زیر100کیلو | بالا100کیلو | حداقل سفارش |
---|---|---|---|
پودر زردچوبه هندی اعلا عطری | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زردچوبه هندی اعلا | 135,۰۰۰ | 130,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زردچوبه برمه اعلا | 125٫۰۰۰ | 120,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زردچوبه برمه ممتاز مخلوط | 115,۰۰۰ | 110,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر فلفل سیاه اعلا عطری | 270,۰۰۰ | 255,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر فلفل سیاه مخصوص | 245,۰۰۰ | 225,000 | 3کیلو |
پودر فلفل سیاه معمولی | 210,۰۰۰ | 195,۰۰۰ | 3کیلو |
فلفل قرمز ایرانی اعلا | 175,000 | 165,000 | 3کیلو |
پودر فلفل قرمز ایرانی معمولی | 165,000 | 155,000 | 3کیلو |
پودر دارچین اعلا | 190,۰۰۰ | 180,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر دارچین درجه یک | 185,۰۰۰ | 175,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر دارچین معمولی | 170,۰۰۰ | 160,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زنجبیل چینی اعلا | 220,۰۰۰ | 210,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زنجبیل چینی خالص | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زنجبیل ممتاز چینی آفریقایی | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زنجبیل آفریقایی | 190,۰۰۰ | 180,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر زردچوبه هندی سیب سلامت دار | 165,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 10کیلو |
پودر فلفل سیاه سیب سلامت دار | 310,۰۰۰ | 305,۰۰۰ | 10کیلو |
پودر فلفل قرمز ایرانی سیب سلامت دار | 185,000 | 175,000 | 10کیلو |
پودر دارچین سیب سلامت دار | 195,000 | 185,000 | 10کیلو |
پودر زنجبیل چینی سیب سلامت دار | 230,000 | 220,000 | 10کیلو |
قلم زردچوبه زرین هندی | بروز | بروز | 3کیلو |
دان فلفل سفید اعلا | بروز | بروز | 3کیلو |
دان فلفل سیاه آسیابی | بروز | بروز | 3کیلو |
دان فلفل سیاه درشت | بروز | بروز | 3کیلو |
هل سبز پودر درجه یک | 1,000,000 | 950,000 | 1کیلو |
هل اکبر بنفش 1 کیلویی تاریخ دار | بروز | - | 1کیلو |
چوب دارچین سیگاری | 430,000 | 420,000 | 1کیلو |
چوب دارچین درشت شکسته | بروز | بروز | 3کیلو |
چوب دارچین شکسته آسیابی | بروز | بروز | 3کیلو |
قلم زنجبیل آفریقایی | بروز | بروز | 3کیلو |
قلم زنجبیل چینی | بروز | بروز | 3کیلو |
سماق قرمز اعلا | 185/000 | 175/000 | 3کیلو |
سماق قرمز معمولی | 150,000 | 140,000 | 3کیلو |
سماق قرمز سیب سلامت دار | 230/000 | 220/000 | 10کیلو |
سماق قهوه ای اعلا | 195,۰۰۰ | 185,۰۰۰ | 3کیلو |
سماق قهوه ای سیب سلامت دار | 200/000 | 195/000 | 10کیلو |
پودر سیر اعلا عطری | 125,۰۰۰ | 110,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر سیر ایرانی 80 درصد | 110,۰۰۰ | 100,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر سیر معمولی | 95,000 | 85,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر سیر سیب سلامت دار | 120,۰۰۰ | 115,۰۰۰ | 10کیلو |
پودر پیاز اعلا عطری | 125,000 | 110,000 | 3کیلو |
پودر پیاز اعلا 80 درصد | 110,۰۰۰ | 100,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر پیاز معمولی | 95,۰۰۰ | 85,۰۰۰ | 3کیلو |
پودر پیاز سیب سلامت دار | 120,۰۰۰ | 115,۰۰۰ | 10کیلو |
پودر موسیر اعلا | 175,000 | 160,000 | 3کیلو |
پودر آویشن درجه یک | 210/000 | 200,000 | 3کیلو |
پودر آویشن اعلا | 375/000 | 360/000 | 3کیلو |
پودرلیمو عمانی زرد ترش | 100,000 | 90,000 | 3کیلو |
پودرانبه اعلا | 110,000 | 105,000 | 3کیلو |
پودر زیره سبز اعلا عطری | 350,000 | 335,000 | 3کیلو |
پودر جوز هندی | 625,۰۰۰ | 610,۰۰۰ | 1کیلو |
پودر پاپریکا قرمز اعلا | 130/000 | 120/000 | 3کیلو |
پودر پاپریکا درجه یک | 120/000 | 110/000 | 3کیلو |
پودر گلپر معمولی | 120/000 | 110/000 | 3کیلو |
پودر گلپر اعلا | 175/000 | 165/000 | 3کیلو |
بول بیبر معمولی | ناموجود | ناموجود | 3کیلو |
پودر رزماری اعلا | بروز | بروز | 3کیلو |
پودر تخم گشنیز اعلا | 135/000 | 125/000 | 3کیلو |
پودر گوجه اعلا | 135,000 | 125,000 | 3کیلو |
وانیل خرسی درجه یک | 255,۰۰۰ | 245,۰۰۰ | 1کیلو |
بکینگ پودر شرکتی | 125/000 | 115,000 | 3کیلو |
پودر شوید درجه یک | 150,000 | 140,000 | 3کیلو |
پودر نعنا درجه یک | 175,000 | 165,000 | 3کیلو |
پودر پونه درجه یک | 155,000 | 145,000 | 3کیلو |
پودر جعفری درجه یک | 155,000 | 145,000 | 3کیلو |
پودر میخک اعلا | 750,۰۰۰ | 740,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 9قلم زرد رنگ | 100,۰۰۰ | 90,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 9قلم سبز رنگ | 100,۰۰۰ | 90,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 12قلم سبز رنگ | 125,۰۰۰ | 115,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 12قلم زرد رنگ | 125,۰۰۰ | 115,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 18قلم زرد رنگ | 135,۰۰۰ | 125,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 18قلم سبز رنگ | 135,۰۰۰ | 125,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 24قلم سبز رنگ | 150,۰۰۰ | 140,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کاری 24قلم زرد رنگ | 150,۰۰۰ | 140,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه گوشت | 145,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه گوشت اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه مرغ | 145,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه مرغ اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه خورشتی | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه خورشتی اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه ماست و خیار | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه سوسیس و کالباس | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه ماکارونی | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه پیتزا و لازانیا | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه ترشی | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه ترشی اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه فلافل | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه فلافل اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی مرغ | 160,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی مرغ اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی ماهی | 160,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی ماهی اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی گوشت | 160,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی گوشت اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی بریانی | 175,۰۰۰ | 165,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی بریانی اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی تندوری | 160,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی تندوری اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی خورشتی | 160,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هندی خورشتی اعلا | 210,۰۰۰ | 200,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه قیمه | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه قیمه اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه قرمه سبزی | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه قرمه سبزی اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه سالاد اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه سوپ | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه پلویی | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه پلویی اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه هفت رنگ اعلا معطر | 195,۰۰۰ | 185,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه جوجه | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه جوجه اعلا معطر | 200,۰۰۰ | 190,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه بندری | 165,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه کچاپ | 140,۰۰۰ | 135,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه فلفل هالوپینو | ناموجود | ناموجود | 3کیلو |
ادویه باربیکیو تند | 170,۰۰۰ | 160,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه گرام ماسالا | 160,۰۰۰ | 150,۰۰۰ | 3کیلو |
ادویه دودی | 165,۰۰۰ | 155,۰۰۰ | 3کیلو |
تخم گشنیز توپی | 125,000 | 115,000 | 3کیلو |
پودر چیلی هندی آتشی زرشک رنگ | 340,000 | 320,000 | 3کیلو |
پودر چیلی هندی خیلی تند | 260,000 | 240,000 | 3کیلو |
پودر پاپریکا برنگ نارنجی و قرمز که از آسیاب فلفل دلمه ای شیرین بدست می آید یکی از ادویه جات پایه است که دارای طعم شیرین بوده و اکثرا برای ساخت ادویه جات ترکیبی زیادی استفاده میشود.
عمده فروشی صحرایی اقدام به فروش عمده ادویه نیز میکند.
معرفی پاپریکا
پاپریکا یک ادویه معروف در آشپزی است که از فلفل دلمه ای قرمز خشک شده تهیه میشود. این ادویه به دلیل طعم و رنگ فوق العاده اش ، در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده میشود. پاپریکا به هر غذایی که اضافه شود، حالت و طعم خاص خود را به آن میبخشد.
خصوصیات پاپریکا
- رنگ: پاپریکا دارای رنگ قرمز برجسته است که به صورت طبیعی بدست میآید.
- طعم: طعم پاپریکا تند و گرم است که باعث اضافه شدن عمق و تنوع به غذا میشود.
- قوام: پودر پاپریکا دارای قوام نرم و لطیف است که بسیار مناسب برای تزئین و تغلیظ سسها و غذاهای مختلف است.
بسياري از فوائد بهداشتی نيز برای پاپريكای خشک شناسایى شده است. این شامل عوامل ضد التهاب، ضد اكسیدان، تقويت سيستم ايمني، كاهش ريسك بروز بيماري های قلبي و عروقي، حفظ سلامت چشم ها و حضور عنصر های مغذى نظير ويتامین C، E، B6 است.
بنابراین، پاپریکا عطر وطعم خیره کنندهای را به هر دستور العمل آشپزی اضافه میکند.
عمده فروشی صحرایی به فروش ادویه جات ، برنج ، میوه خشک ، سبزی خشک ، حبوبات و غیره میکند.
تاریخچه پاپریکا
تاریخچه پاپریکا به زمانهای دوری برمیگردد و این ادویه محبوب در آشپزی با گذشت زمان به شکل و شمایل متفاوتی شناخته شده است. این نوع فلفل به عنوان یکی از نمادهای آشپزی مجارستان معروف است، اما منشأ آن به سرزمینهای دور دست از آسیا بازمیگردد. با توجه به تحقیقات باستان شناسان، پاپریکا برخلاف تصور عموم، اصل خود را در منطقه جنوب آمریکا و کشورهای مانند پرو و بولیوی دارد.
تاثیر امپراتور عثمانیها در گسترش پاپریکا
امپراتوری عثمانی نقش حائز تاثیری در گسترش پاپریکا در جهان داشت. در قرون وسطای اروپا، تاجران خود را در سفر به شرق برای کشف آماده کرده و آنها را خریدند . آنها با خبر شدن از پاپریکا، آن را به تجار کشور خود فروختند.
منشأ و تاریخچه پاپریکا
- منشأ نام “پاپر” به عبرت لغت “papar” است که به صورت فلفل سفید نامیده ميشده است.
- در قرون وسطى، فلفل عطارى صادراتى كلى كه بين سال های ۱۵۰۱ تا ۱۵۰۴ صادر شده بود.
- این فلفل قابليت سنجيده شديده، چالشي بود.
- خود لغت “Pápa” يك نام شخصي است كه معروف است كه بعضي هابطور دقيق حكيم، يك جادوگر يابيلبيرى با نام “Baba” است كه همچنين به “Papa” معروف است.
- بعضى هابدين رئال دارند كه نام “Páprika” رئال بوده است.
- “Paprika” نام خانوادگى چيلي است.
همچنین عمده فروشی صحرایی اقدام به فروش عمده سماق نیز میکند.
پاپریکا خشک چیست؟
پاپریکا ادویه ای است که از فلفل قرمز خشک و آسیاب شده تهیه می شود. به طور سنتی از گونههای Capsicum annuum در گروه Longum تهیه میشود که شامل فلفلهای چیلی نیز میشود، اما فلفلهایی که برای پاپریکا استفاده میشوند ملایمتر هستند و گوشت نازکتری دارند.
در برخی از زبانها، اما نه انگلیسی، کلمه پاپریکا به گیاه و میوهای که ادویه از آن درست میشود، و همچنین به فلفلهای گروه گروسوم (مثلاً فلفل دلمهای) اشاره دارد.
همه گونههای فلفل دلمهای از اجداد وحشی در آمریکای شمالی، به ویژه مکزیک مرکزی، که قرنها در آنجا کشت شدهاند، به وجود آمدهاند. پس از آن فلفل ها به دنیای قدیم معرفی شدند، زمانی که فلفل ها در قرن شانزدهم به اسپانیا آورده شدند. چاشنی برای افزودن رنگ و طعم به بسیاری از انواع غذاها در غذاهای متنوع استفاده می شود.
رنگ و محتوای کاروتن رنگ قرمز زیبای پاپریکا از محتوای غنی کاروتن ناشی میشود. این ادویه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارد.
نکات نگهداری بهترین روش نگهداری پاپریکا، قرار دادن آن در یک جای خنک و خشک در ظرفی تاریک است. این کار باعث حفظ طعم و بوی این ادویه میشود. ### پاپریکا در مقایسه با پودر فلفل قرمز مقایسه پاپریکا با پودر فلفل قرمز نشان میدهد که این دو ادویه با تفاوتهای طعمی و حتی حرارتی به طبخ غذاها افزوده میشوند.
همچنین عمده فروشی صحرایی اقدام به فروش ادویه بسته بندی شده نیز میکند.
فروش عمده پاپریکا خشک
پاپریکا یکی از ادویهجات محبوب و گران بها در دنیای آشپزی است که از فلفلهای قرمز شیرین تهیه میشود و به صورت خشک و آسیاب شده برای استفاده در آشپزی و صنایع غذایی عرضه میشود. این ادویه به دلیل طعم منحصر به فرد، رنگ جذاب و ویتامین C غنی که دارد، در تهیه انواع غذاها و محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
خصوصیات و تنوع پاپریکا
پاپریکا با ویژگیهای شیرین، زمینی، دودی و حتی کمی تلخ، طعم و آرایش خاصی به غذاها اضافه میکند. این ویژگیها، پاپریکا را به یک ادویه چندکاره تبدیل کرده است که در تهیه انواع غذاها از جمله گوشتها، سسها، سوپها و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
پاپریکا به صورت عمده با دستهبندیها و انواع مختلف در بازار عرضه میشود. این دستهبندیها عبارتاند از:
پاپریکای معمولی (یا شیرین)
فلفل پاپریکای معمولی، با طعم شیرین و ملایم، عمدتاً برای افزودن رنگ به غذاها استفاده میشود. این نوع پاپریکا اغلب در دستورپختهایی مانند تخم مرغ مخلوط یا سیبزمینی سرخ شده بهکار میرود.
پاپریکا یکی از ادویهجاتی است که در دنیای آشپزی جایگاه ویژهای دارد. این ادویه از فلفلهای قرمز تهیه شده و به صورت خشک و آسیاب شده در بازار عرضه میشود. از جاذبههای ویژه پاپریکا میتوان به طعم شیرین، زیبایی رنگی که به غذاها میبخشد، و کاربردهای گسترده در آشپزی مختلف اشاره کرد.
پاپریکای معمولی یا شیرین از فلفلهای قرمز تهیه میشود که بعد از خشک شدن، به پودر تبدیل میشود. این نوع پاپریکا به طعم شیرین و دلپذیر خود معروف است که غذاهای مختلف را بهطور جذاب و لذتبخش تر میکند. در مقایسه با سایر ادویهجات فلفلی مانند فلفل قرمز یا فلفل کاین، پاپریکا هرگز به حدی تند نیست و طعم شیرین آن به عنوان عنصر اصلی به خوبی به نظر میرسد.
پاپریکای معمولی بهعنوان یکی از ادویههای پرکاربرد در آشپزی شناخته میشود. این ادویه معمولاً به عنوان یک پودر قرمز و جذاب به غذاها افزوده میشود تا به آنها طعم و رنگ ویژهای ببخشد. در زمینههای مختلف آشپزی از جمله پخت و پز، سرخکردن، و مرغپزی، پاپریکای معمولی جایگاه خاص خود را دارد.
از جمله غذاهایی که از پاپریکای معمولی بهطور گسترده استفاده میشود، میتوان به انواع سسها، مارینادها، خوراکیهای گوشتی مانند گولاش و پاسترما، سوپها، سالادها، و حتی خوراکیهای دریایی اشاره کرد. همچنین، در تهیه غذاهای محلی مختلف در اسپانیا، مجارستان، و کشورهای شرقی اروپا، پاپریکا بهطور معمول بهعنوان یکی از ادویههای اصلی شناخته میشود.
یکی از ویژگیهای مهم پاپریکا، رنگ قرمز جذاب آن است. این رنگ به غذاها ظاهر زیبا و فراخوردهای میبخشد و تجربه بصری آشپزی را برای مصرفکنندگان بهتر میکند. رنگ طبیعی پاپریکا به عنوان یک جلوه زیبای غذا محسوب میشود و در طبخ و آرایش دیشهها به عنوان یک ابزار قدرتمند مورد استفاده قرار میگیرد.
برای حفظ کیفیت پاپریکای معمولی، نگهداری صحیح آن بسیار مهم است. بهترین روش نگهداری این ادویه در یک جای خنک و خشک است. از نور مستقیم خورشید و رطوبت بالا باید پاپریکا محافظت شود تا از از دست دادن رنگ و طعم خود جلوگیری شود.
پاپریکای معمولی یکی از ادویههای رایج و محبوب در آشپزی است که به غذاها طعم و رنگی خاص میبخشد. این ادویه با ترکیبی از طعم شیرین، رنگ قرمز جذاب، و کاربردهای متنوع، یکی از اساسیترین اجزای آشپزی در بسیاری از فرهنگها شناخته شده است.
توجه به نکات نگهداری، استفاده بهینه در آشپزی، و انتخاب موارد باکیفیت میتواند تجربه آشپزی شما را بهبود بخشد و غذاهای شما را به یک سطح جدید از خوشمزگی و جلوه زیبایی برساند.
پاپریکای مجارستانی
پاپریکای مجارستانی بهعنوان نماد اصلی آشپزی مجارستان شناخته میشود. این نوع پاپریکا در هشت گرید یا نوع مختلف ارائه میشود. از پاپریکای ملایم و صاف تا نوعی با طعم تند و پرقدرت. در این دسته، نسخه سرخ درخشان به نام “ادس نمس” یا “نجیس” نیز معروف است.
پاپریکای اسپانیایی
پاپریکای اسپانیایی یا به عنوان “پیمنتون” نیز شناخته میشود. این نوع پاپریکا عمدتاً با استفاده از فلفلهای خشک و دودی تهیه میشود. از نسخههای شیرین و ملایم گرفته تا نسخههای تند و دارای حرارت، انتخابات زیادی برای آشپزی در اختیار شما قرار دارد.
استفاده از پاپریکا در صنایع غذایی
پاپریکا به عنوان یک ادویه اساسی در صنایع غذایی نیز کاربردهای فراوانی دارد. از تولید سسها و ربهای خاص گوشت گرفته تا تهیه محصولات فست فود با طعم دلچسب، پاپریکا به عنوان یک ادویه حیاتی در صنعت غذایی به کار میرود.
فروش عمده پاپریکا خشک
اگر شما نیز به عنوان یک تاجر یا صاحب یک واحد صنایع غذایی به دنبال فروش عمده پاپریکا خشک هستید، این یک فرصت عالی است. با توجه به تنوع نوعی و ترکیبات مختلف این ادویه، میتوانید محصولات متنوعی را به مشتریان خود عرضه کنید.
در فروش عمده پاپریکا خشک، به مزایای زیادی دست پیدا خواهید کرد. از جمله این مزایا میتوان به قیمت مناسبتر، تعداد بالاتر و توانایی ارائه محصولات با کیفیت بالا به مشتریان اشاره کرد. همچنین، همکاری با تامینکنندگان معتبر و با تجربه، کلید موفقیت در این حوزه است.
نکات نگهداری و انتخاب تامینکننده
در انتخاب تامینکننده برای فروش عمده پاپریکا خشک، نکات مهمی وجود دارد. اولین و مهمترین نکته انتخاب یک تامینکننده قابل اعتماد و با سابقه است. تضمین کیفیت محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است و مشتریان شما تنها با محصولات با کیفیت متعهد میشوند.
همچنین، نکته دیگری که باید در نظر گرفته شود، توانایی تامین تعداد مورد نیاز شما است. اطمینان حاصل کنید که تامینکننده انتخابی شما قادر به تأمین حجم مورد نیاز شما برای فروش عمده است.
فروش عمده پاپریکا خشک یک فرصت با ارزش برای تاجران و صاحبان صنایع غذایی است. با توجه به تنوع و کاربردهای مختلف این ادویه در آشپزی و صنایع غذایی، این محصول با استقبال خوبی از بازار روبهرو شده و توانسته است جایگاه خود را در این صنعت به خوبی حفظ کند.
همچنین، توجه به نکات نگهداری، انتخاب تامینکننده مناسب و تضمین کیفیت محصولات، کلید موفقیت در این حوزه است. برخورداری از این مزایا به تاجران این امکان را میدهد که محصولات با کیفیت را با قیمت مناسبتر به مشتریان خود عرضه کنند و رضایت آنها را جلب نمایند.
انواع فلفل پاپریکا
فلفل پاپریکا، یکی از ادویهجاتی است که در آشپزیهای مختلف جهان کاربرد دارد. این ادویه از فلفلهای قرمز شیرین تهیه میشود و پس از خشک شدن و آسیاب کردن به صورت پودر قرار میگیرد. رنگ برجسته و طعم ممتازی که به غذاها میبخشد، باعث شده تا در دستورپختهای مختلف، از سفرههای مجلل تا غذاهای خانگی، جایگاه خود را با افتخار حفظ کند.
فلفلهای سونوران
این گونه از فلفل پاپریکا دارای ویژگیهای منحصر به فردی است. با ویژگیهای چشمگیر و تازه، این فلفل با شماره اسکویل 250 تا 1000، یک تجربه متفاوت از طعم و ادویه به غذاها افزوده و میتواند انتخاب مناسبی برای آشپزیهای خاص باشد.
تاریخچه و منشأ فلفل پاپریکا
به عنوان یکی از ادویهجات اساسی در آشپزی مختلف جهان شناخته میشود. در اواخر قرن هفدهم، این گیاه از مکزیک به مجارستان وارد شد. تعدادی از گروههای قومی که از ترکیه به سمت شمال فرار میکردند، فلفل پاپریکا را به مناطق بالکان معرفی کردند و با گذر زمان، این ادویه در مجارستان جایگاه ویژهای پیدا کرد.
دو شهر در مجارستان، یعنی سزگد و کالوشکا، به عنوان پایتخت فلفل پاپریکا به یکدیگر رقابت کردند. نام “پاپریکا” از واژه مجاری به معنای فلفل گرفته شده است. ## انواع و تنوع ### پاپریکای معمولی (یا شیرین) فلفل پاپریکای معمولی، با طعم شیرین و ملایم، عمدتاً برای افزودن رنگ به غذاها استفاده میشود.
این نوع پاپریکا اغلب در دستورپختهایی مانند تخم مرغ مخلوط یا سیبزمینی سرخ شده بهکار میرود.
پاپریکای اسپانیایی
پاپریکای اسپانیایی یا به عنوان “پیمنتون” نیز شناخته میشود. این نوع پاپریکا عمدتاً با استفاده از فلفلهای خشک و دودی تهیه میشود. از نسخههای شیرین و ملایم گرفته تا نسخههای تند و دارای حرارت، انتخابات زیادی برای آشپزی در اختیار شما قرار دارد.
طعم فلفل پاپریکا با طعمی شیرین، زمینی، دودی و حتی کمی تلخ، طیف وسیعی از طعمها را به ارمغان میآورد. این ویژگیها به وفور در دستورپختهای مختلف از جمله گوشتها، سسها، سوپها و حتی خوراکیهای دریایی به کار میروند.
ترکیب با سایر ادویهجات
فلفل پاپریکا با ادویهجات مختلفی هماهنگی خوبی دارد. از سیر و پیاز گرفته تا زیره، زنجبیل، کمین و فلفل سیاه، ترکیبات مختلفی میتوانند با این ادویه شگفتانگیز ترکیب شوند. ### تکنیکهای آشپزی برای استخراج بهتر طعم، بو و رنگ فلفل پاپریکا، معمولاً پیشنهاد میشود که آن را در روغن گرم کنید.
این تکنیک، طعم این ادویه را به شکل بهتری به غذاها اضافه میکند. همچنین، میتوانید از نوع دودی این فلفل در طیبگی غذاهای خاصی مانند فرانچفرایز بهره ببرید.
دستورهای غذایی با پاپریکا
گولیاش معمولی مجارستانی یکی از غذاهای معروف مجارستان با استفاده از پاپریکا، گولیاش است. این غذا با طعم شیرین و تند پاپریکا، گوشت گاو و سبزیجات، یک تجربه مطبوع از آشپزی ترکیبی ارائه میدهد.
کله پاپریکا چاسیتی در این دستور، پاپریکا به عنوان یکی از اجزای اصلی در تهیه کله پاپریکا چاسیتی استفاده میشود که به غذا طعم و رنگ منحصر به فردی میبخشد.
برگر کرمی برای مهمانی با ترکیب پاپریکا در مخلوط برگر، میتوانید یک غذای خاص برای مهمانیها داشته باشید.
سوپ کلیفلور کرمی در تهیه سوپ کلیفلور کرمی، اضافه کردن پاپریکا به ترکیبات، به سوپ یک طعم دلپذیر و دلچسب میبخشد.
استروگانوف گوشت تند استفاده از پاپریکا در دستورپخت استروگانوف، غذایی لذیذ و دلچسب خلق میکند.
برنج اسپانیایی در طبخ برنج اسپانیایی، پاپریکا به عنوان یک ادویه اصلی، به غذا طعمی خاص میدهد.
پاپریکا و مجارستان
پاپریکا، ادویهای که در غذاهای مجارستانی اهمیت دارد، با خشک کردن نوع خاصی از فلفل شیرین، و سپس آسیاب کردن آنها به پودر قرمز خوب و غنی درست میشود.
پاپریکای مجارستانی بهعنوان نماد اصلی آشپزی مجارستان شناخته میشود. این نوع پاپریکا در هشت گرید یا نوع مختلف ارائه میشود. از پاپریکای ملایم و صاف تا نوعی با طعم تند و پرقدرت. در این دسته، نسخه سرخ درخشان به نام “ادس نمس” یا “نجیس” نیز معروف است.
طعم آن از ملایم تا نسبتاً قوی متفاوت است، اما هرگز به اندازه فلفل یا فلفل قرمز تند نیست – برخلاف آن ادویه های آتشین، هدف اصلی آن افزودن طعم و رنگ بیشتر از حرارت است. پاپریکا در غذاهای اتریشی، اسپانیایی، هندی و مراکشی نیز استفاده می شود.
پاپریکا پودر قرمز روشن آسیاب شده از فلفل های خشک شیرین و تند است. این فلفل بسیار ملایم تر از فلفل هندی با شیرینی مشخص است و یک ماده مورد علاقه در آشپزی اروپایی است. این پودرهای مجارستانی یا اسپانیایی، گرم یا شیرین، دودی یا دودی نشده، همگی طعمی متمایز به غذاهایی که به آنها اضافه می شود، می بخشند.
تجارت پاپریکا از شبه جزیره ایبری به آفریقا و آسیا گسترش یافت و در نهایت از طریق بالکان که در آن زمان تحت سلطه عثمانی بود به اروپای مرکزی رسید. این به توضیح ریشه صرب-کرواسی این اصطلاح انگلیسی کمک می کند.
در اسپانیایی، پاپریکا از قرن شانزدهم به عنوان پیمنتون شناخته شده است، زمانی که به یک ماده معمولی در آشپزی غرب اکسترمادورا تبدیل شد. تا اواخر قرن نوزدهم در مجارستان رایج شد.
طعم پاپریکا دودی
پاپریکا می تواند از ملایم تا گرم متغیر باشد – طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است – اما تقریباً همه گیاهان رشد یافته انواع شیرین را تولید می کنند. پاپریکای شیرین عمدتاً از پریکارپ تشکیل شده است و بیش از نیمی از دانههای پاپریکا حذف میشود، در حالی که پاپریکا داغ حاوی مقداری دانه، ساقه، تخمک و کالیس است.
به محتوای آن از کاروتنوئیدها.
فلفل، ماده خام در تولید پاپریکا، از آمریکای شمالی سرچشمه می گیرد، جایی که در طبیعت در مکزیک مرکزی رشد می کند و برای قرن ها توسط مردم مکزیک کشت می شود.
فلفل ها بعداً به دنیای قدیم، به اسپانیا در قرن شانزدهم، به عنوان بخشی از مبادلات کلمبیایی معرفی شدند.
گیاهی که برای ساختن نسخه مجارستانی این ادویه استفاده میشد، در سال 1569 توسط ترکها در بودا (اکنون بخشی از بوداپست، پایتخت مجارستان) رشد کرد. پاپریکا اروپای مرکزی تا دهه 1920 گرم بود، زمانی که یک پرورش دهنده سگد گیاهی را پیدا کرد که میوه شیرین تولید می کرد و آن را به گیاهان دیگر پیوند زد.
اولین استفاده ثبت شده از کلمه پاپریکا در انگلیسی مربوط به سال 1896 است، اگرچه اشاره قبلی به پاپریکا ترکی در سال 1831 منتشر شد. این کلمه از کلمه مجارستانی paprika گرفته شده است، که از کلمه صربی کرواتی paprika گرفته شده است، که مخلوق پاپار است که به نوبه خود از لاتین piper یا یونانی مدرن piperi، در نهایت از سانسکریت pippalī گرفته شده است. پاپریکا و کلمات مشابه، از جمله peperke، piperke، و paparka، در زبان های مختلف برای فلفل دلمه ای استفاده می شود.
پاپریکا در جاهای مختلفی از جمله آرژانتین، مکزیک، مجارستان، صربستان، اسپانیا، هلند، چین و برخی از مناطق ایالات متحده تولید می شود.
پاپریکا در مجارستان
- مجارستان منبع اصلی پاپریکا است و ادویه ای است که بیشترین ارتباط را با مجارستان دارد.[19] این ادویه برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در غذاهای مجارستانی استفاده شد.[19] در گریدهای مختلف موجود است:
- شیرینی نجیب (Édesnemes) – کمی تند (متداول ترین پاپریکا صادراتی؛ قرمز روشن)
- کیفیت ویژه (különleges) – ملایم ترین (بسیار شیرین با رنگ قرمز روشن)
- لطیف (csípősmentes csemege) – پاپریکا ملایم با طعمی غنی (رنگ از قرمز روشن تا تیره)
- ظریف نفیس (csemegepaprika) – شبیه به ظریف، اما تند تر
- لطیف تند و نفیس (csípős csemege, pikáns) – یک نسخه حتی تندتر از ظریف
- گل رز (rózsa) – با رایحه قوی و تندی ملایم (قرمز کم رنگ)
- نیمه شیرین (félédes) – ترکیبی از پاپریکای ملایم و تند؛ تندی متوسط
- قوی (erős) – داغ ترین پاپریکا (قهوه ای روشن)
- اسپانیایی (pimentón)
- سه نسخه از پاپریکا اسپانیایی (pimentón) وجود دارد – ملایم (pimentón dulce)،
- کمی تند (pimentón agridulce) و تند (pimentón picante).
رایجترین پاپریکا اسپانیایی، Pimentón de la Vera، دارای طعم و عطر دودی متمایز است، زیرا با دود کردن خشک میشود و معمولاً از چوب بلوط استفاده میشود.
مصارف پاپریکا در آشپزی
پاپریکا به عنوان یک ماده در غذاهای متعدد در سراسر جهان استفاده می شود. عمدتاً برای مزهکردن و رنگآمیزی برنج، خورشها و سوپهایی مانند گولش و در تهیه سوسیسهایی مانند چوریزو اسپانیایی، مخلوط با گوشت و سایر ادویهها استفاده میشود.
عطر و طعم موجود در اولئورزین فلفل به طور موثرتری با حرارت دادن آن در روغن مشخص می شود.
غذاهای ملی مجارستانی شامل پاپریکا شامل گولیاس (گولاش)، خورش گوشت، و پاپریکاش (سروی پاپریکا: دستور غذای مجارستانی که ترکیبی از گوشت یا مرغ، آبگوشت، پاپریکا و خامه ترش است). در غذاهای مراکشی، پاپریکا (تهمیرا) معمولاً با افزودن مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه می شود. بسیاری از غذاها در غذاهای پرتغالی برای طعم و رنگ به پاپریکا (رنگارو) نیاز دارند.
رنگ نارنجی پاپریکا
رنگ قرمز، نارنجی یا زرد پودر پاپریکا از ترکیب کاروتنوئیدها ناشی می شود. رنگهای پاپریکا زرد-نارنجی عمدتاً از α-کاروتن و بتا-کاروتن (ترکیبات پروویتامین A)، زآگزانتین، لوتئین و β-کریپتوکسانتین، در حالی که رنگهای قرمز از کپسانتین و کپسوروبین نشأت میگیرند. یک مطالعه غلظت بالایی از زآگزانتین را در پاپریکا نارنجی نشان داد.
همان مطالعه نشان داد که پاپریکا نارنجی حاوی لوتئین بسیار بیشتری نسبت به پاپریکا قرمز یا زرد است.
در یک وعده معمولی نصف قاشق چای خوری (2 گرم)، پاپریکا 6 کالری، 10 درصد آب، و 21 درصد از ارزش روزانه ویتامین A را تامین می کند.هیچ مقدار قابل توجه دیگری از مواد مغذی را فراهم نمی کند.
در اتریش و مجارستان، پاپریکا طعم دهنده اصلی در خورش های گوشتی مانند گولاش است. اروپای شرقی از آن برای طعم دادن به خورش های گوشت گوزن و کلم ترش شده و سایر غذاهای سبزیجات استفاده می کنند.
در اسپانیا و مکزیک از پاپریکا برای طعم دادن به سالامی چوریزو استفاده میشود که به صورت خام مصرف میشود و در سوسیسهای تازه چوریزو که پوست کنده شده و در ظروف خرد میشوند تا طعم پاپریکای تند به ظرف بدهد. آشپزهای پرتغالی از پاپریکا برای طعم دادن به خورش ماهی و ماهی کاد نمک استفاده می کنند.
از آن برای دادن تند به غذاهای گوشت بره، مرغ و ماهی استفاده کنید یا سعی کنید کمی روی زرده یک تخم مرغ سرخ شده یا تخم مرغ همزده خامه ای بپاشید.
موارد استفاده پاپریکا
آن را در هر خورش مرغ یا گوشت گاو امتحان کنید. پاپریکا یک عنصر ملایم است که رنگ زیبا و طعم شیرینی به ارمغان می آورد. آن را در همه چیز از سس باربیکیو، مایه های آماده و ماریناد گرفته تا سوسیس ایتالیایی، کاسرول سیب زمینی، سس های خامه ای و غذاهای تخم مرغ پیدا خواهید کرد. ما حتی دوست داریم آن را روی مک و پنیر بپاشیم!
پاپریکا یک ادویه دنیای جدید است، به این معنی که تا سال 1600 در اروپا رایج نبود، جایی که توسط بلغارها و ترک ها به اروپایی ها معرفی شد. اروپای شرقی – به ویژه مجارستانی ها – عاشق پاپریکای شیرین در دستور العمل هایی مانند گولاش و پاپریکاش مرغ هستند، جایی که رنگ به تنهایی باعث جذابیت ظاهری غذا می شود.
طعم شیرین پاپریکا
پاپریکا ملایم پسرعموی شیرین تر و ملایم تری از خانواده فلفل تند است. با نت های میوه ای، کمی شیرین و رنگ قرمز زنده، تقریباً هر غذایی را روشن می کند. از آن در مالش ها و مارینادها، به عنوان چاشنی غذاهای تخم مرغ و ماهی، یا به عنوان یک ماده غذایی در پاپریکاش مرغ استفاده کنید. پاپریکای تازه باید قرمز درخشان و برشته با رایحه ای از فلفل دلمه ای رسیده و قرمز باشد.
پاپریکا شیرین چیست؟
این نسخه شیرین تنها مقداری تندی را به همراه دارد، اگرچه می توانید آن را در انواع گرم و دودی نیز امتحان کنید. صرف نظر از اینکه کدام نوع مورد علاقه شماست، متوجه خواهید شد که هیچ آشپزخانه ای نباید بدون آن باشد!
جایگزینهای پاپریکا
بیشتر ادویههایی که رنگ قرمز پر جنب و جوش دارند – پودر چیلی، فلفل چیلی چیپوتل یا فلفل قرمز کاین – بسیار تندتر از پاپریکا هستند و به شدت ویژگی غذا را تغییر میدهند. اگر گرمای اضافی می خواهید، از یک دست سبک استفاده کنید و آن را دنبال کنید! اگر به سادگی می خواهید کمی رنگ اضافه کنید، پاپریکا دودی یک جایگزین ملایم و در عین حال خوش طعم با لبه شیرین و دودی است.
پاپریکا یک ادویه آسیاب شده است که از انواع خشک فلفل تهیه می شود. شدت آن از شیرین تا گرم متغیر است و برخی از انواع پاپریکا طعم دودی دارند. اکثر آنها خفیف هستند. رنگ پاپریکا نیز می تواند از نارنجی روشن تا قرمز تیره متغیر باشد. پاپریکا در غذاهای مختلف در سراسر جهان از جمله غذاهای مجارستانی، اسپانیایی و مکزیکی استفاده می شود.
خواص پاپریکا
پاپریکا حاوی کپسایسین است، ترکیبی که در فلفل یافت می شود و نشان داده شده است که طیف وسیعی از فواید سلامتی دارد. به عنوان مثال، دارای خواص آنتی اکسیدانی است، می تواند به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی، بهبود ایمنی و حتی کاهش گاز کمک کند.
علاوه بر این، پاپریکا می تواند مزایای سلامتی دیگری مانند:
نشان داده شده است که کپسایسین دارای اثرات ضد درد است و از آن برای درمان درد استفاده می شود. برخی از درمانهای موضعی درد شامل کپسایسین به عنوان یک ماده است.
وزن متناسب
کپسایسین موجود در پاپریکا ممکن است خواص ضد چاقی و سرکوب کننده اشتها داشته باشد. مطالعات نشان داده است که متابولیسم چربی به ویژه اکسیداسیون چربی شکم را بهبود می بخشد. کپسایسین همچنین ممکن است باعث کاهش اشتها و دریافت کالری در صورت استفاده از یک رژیم غذایی سالم شود.
سایر ترکیبات موجود در پاپریکا به نام زانتوفیل نیز توانایی کاهش چربی شکم و BMI را نشان می دهد.
محافظت در برابر اشعه فرا بنفش
گنجاندن پاپریکا در رژیم غذایی ممکن است به محافظت از پوست شما در برابر اثرات مخرب نور خورشید کمک کند. در یک مطالعه دوسوکور کنترل شده با دارونما، زانتوفیل های پاپریکا رژیمی آسیب پوستی ناشی از اشعه ماوراء بنفش را سرکوب کردند.
پیشگیری از سرطان
مطالعات متعددی به اثرات ضد سرطانی کپسایسین اشاره دارد. گنجاندن پاپریکا حاوی کپسایسین در رژیم غذایی شما ممکن است در برابر انواع مختلفی از سرطان ها محافظت کند.
پاپریکا سرشار از کلسیم، پتاسیم و فسفر است که همگی برای ساختن دندانها، استخوانها و ماهیچههای قوی مهم هستند.
پاپریکا همچنین منبع خوبی از:
- فولات
- ویتامین A
- کولین
- نیاسین
- ویتامین B-6
- ویتامین E
- ویتامین K
مواد مغذی در هر وعده
از آنجایی که پاپریکا ادویه ای است که برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود، اندازه پاپریکا در مقایسه با سایر غذاها کوچک است. بیشتر دستور العمل ها به یک قاشق چای خوری نیاز دارند.
طرز تهیه پاپریکا را می توانید در انواع گرم، شیرین و دودی پیدا کنید.
پاپریکا اغلب در سس باربیکیو و ماریناد گوشت استفاده می شود. این یک عنصر رایج در دستور العمل های سنتی مانند گولاش، پاپریکاش مرغ و پائلا است.
در اینجا چند راه برای استفاده از پاپریکا در دستور العمل ها آورده شده است:
- روی سیب زمینی سرخ شده بپاشید
- مرغ کبابی را با پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار کنید
- داخل هوموس هم بزنید
- برای کباب کردن گوشت با سایر ادویه ها در یک مخلوط مالش خشک ترکیب کنید
- برای سرخ کردن مرغ به خمیر اضافه کنید
- به عنوان چاشنی برای تخم مرغ استفاده کنید
قیمت پاپریکا خشک
پاپریکا یکی از ادویهجات مهم و پرکاربرد در دنیای آشپزی است که از فلفل قرمز تهیه شده و به صورت خشک و آسیاب شده عرضه میشود. این ادویه به دلیل طعم و آرایش خاص خود، در تهیه انواع غذاها بهکار میرود و یک عنصر ضروری در بسیاری از فرهنگهای غذایی جهان محسوب میشود. یکی از ابعاد مهم مرتبط با پاپریکا، قیمت آن است که در فروش عمده یا خردهفروشی اهمیت زیادی پیدا میکند.
اهمیت قیمت پاپریکا خشک در بازار
در بازارهای مختلف، قیمت پاپریکا خشک یکی از عوامل تصمیمگیرنده برای خریداران و تاجران است. هر کسی که در صنعت آشپزی یا تولید غذاهای فراوردهای فعالیت داشته باشد، نیاز به پاپریکا به میزان زیادی دارد و بنابراین قیمت آن میتواند تأثیر مستقیمی بر هزینهها و سودآوری داشته باشد.
تعیین قیمت پاپریکا خشک به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید در نظر گرفته شوند. این عوامل شامل نوع پاپریکا، کیفیت، منطقه تولید، مارک، توریدکننده، وضعیت بازار، و حتی شرایط جوی در مناطق تولید میشوند. بنابراین، تجار و تولیدکنندگان باید با دقت به این عوامل توجه کنند تا قیمتی مناسب و رقابتی برای محصولات خود تعیین کنند.
عوامل مؤثر بر قیمت پاپریکا خشک
یکی از عوامل اصلی تعیین قیمت پاپریکا خشک نوع آن است. بر اساس نوع پاپریکا، مانند معمولی، مجارستانی یا اسپانیایی، قیمت آن تغییر میکند. پاپریکاهای مجارستانی به عنوان نماد آشپزی مجارستان محسوب میشوند و اغلب از گریدها و نوعهای مختلفی برخوردارند که تأثیر زیادی در قیمت دارند.
کیفیت پاپریکا نیز به عنوان یک عامل مهم در تعیین قیمت مطرح است. پاپریکای با کیفیت بالا، با طعم و رنگ بهتر، معمولاً قیمت بالاتری دارد. تولیدکنندگان و تاجران برای حفظ معیارهای کیفیت محصولات خود باید از فرآیندهای تولید و نگهداری بهینه استفاده کنند.
منطقه تولید هم یکی دیگر از عوامل مؤثر بر قیمت پاپریکا خشک است. پاپریکاهای تولید شده در مناطق خاص، مثل مجارستان یا اسپانیا، بهطور معمول دارای قیمت بالاتری نسبت به سایر مناطق هستند. این به خاطر شرایط خاص اقلیمی و خاکی است که بر کیفیت و مزه پاپریکا تأثیر میگذارد.
فروش عمده پاپریکا خشک و ارتباط با قیمت
برای تاجران و صاحبان صنایع غذایی، فروش عمده پاپریکا خشک یک فرصت عالی است. با توجه به استفاده گسترده از این ادویه در صنایع غذایی، تأمین مستقیم از تولیدکنندگان و فروش عمده میتواند به اختصاص قیمت مناسب و افزایش سودآوری کمک کند.
در فروش عمده، بهبود قابل توجهی در قیمت محصولات قابل دستیابی است. تاجران میتوانند مستقیماً از تولیدکنندگان خرید کنند و نیازهای بالقوه خریداران خود را برآورده سازند. با افزایش حجم خرید، هزینههای تولید نیز کاهش مییابد که این امر میتواند به تعیین قیمت مناسب تر و رقابتی کمک کند.
نکات نگهداری و انتخاب تامینکننده
در انتخاب تامینکننده برای فروش عمده پاپریکا خشک، نکات مهمی وجود دارد. اولین و مهمترین نکته انتخاب یک تامینکننده قابل اعتماد و با سابقه است. تضمین کیفیت محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است و مشتریان شما تنها با محصولات با کیفیت متعهد میشوند.
همچنین، نکته دیگری که باید در نظر گرفته شود، توانایی تامین تعداد مورد نیاز شما است. اطمینان حاصل کنید که تامینکننده انتخابی شما قادر به تأمین حجم مورد نیاز شما برای فروش عمده است.
فروش عمده پاپریکا خشک یک فرصت با ارزش برای تاجران و صاحبان صنایع غذایی است. با توجه به تنوع و کاربردهای مختلف این ادویه در آشپزی و صنایع غذایی، این محصول با استقبال خوبی از بازار روبهرو شده و توانسته است جایگاه خود را در این صنعت به خوبی حفظ کند.
همچنین، توجه به نکات نگهداری، انتخاب تامینکننده مناسب و تضمین کیفیت محصولات، کلید موفقیت در این حوزه است. برخورداری از این مزایا به تاجران این امکان را میدهد که محصولات با کیفیت را با قیمت مناسبتر به مشتریان خود عرضه کنند و رضایت آنها را جلب نمایند.
پاپریکا چه رنگی موجود دارید؟
در حال حاضر رنگ نارنجی مایل به قرمز موجود است
پاپریکا ایرانی است یا خارجی؟
در حال حاضر ایرانی موجود است
طعم پاپریکا به چه صورت است؟
طعم پاپریکا شیرین است و در صورت تند بودن با فلفل قرمز ترکیب میشود
آیا ارسال دارید؟
بله به کل کشور ارسال داریم