نحوه فروش ادویه جات فله و بسته بندی شده شامل ادویه جات ترکیبی و پایه میباشد
ادویه جات پایه مثل : زردچوبه ، فلفل سیاه ، دارچین ، زنجبیل ، پودر سیر ، پودر پیاز ، فلفل قرمز ، هل سبز ، پودر انبه ، پودر خردل
و ادویه جات ترکیبی مثل ادویه مرغ ، ادویه ماکارونی ، ادویه مرغ سوخاری ، ادویه سیب زمینی .

قیمت ادویه را میتوانید از صفحه لیست قیمت ادویه در اینجا پیدا کنید

لیست قیمت بروز شده در تاریخ : 25 فروردین 1403

نامزیر100کیلوبالا100کیلوحداقل سفارش
پودر زردچوبه هندی اعلا عطری 195,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
پودر زردچوبه هندی اعلا 185,۰۰۰180,۰۰۰3کیلو
پودر زردچوبه برمه اعلا155٫۰۰۰145,۰۰۰3کیلو
پودر زردچوبه برمه ممتاز مخلوط135,۰۰۰125,۰۰۰3کیلو
پودر فلفل سیاه اعلا عطری310,۰۰۰305,۰۰۰3کیلو
پودر فلفل سیاه مخصوص 295,۰۰۰285,0003کیلو
پودر فلفل سیاه معمولی 260,۰۰۰250,۰۰۰3کیلو
فلفل قرمز ایرانی اعلا175,000165,0003کیلو
پودر فلفل قرمز ایرانی معمولی165,000155,0003کیلو
پودر دارچین اعلا210,۰۰۰205,۰۰۰3کیلو
پودر دارچین درجه یک200,۰۰۰195,۰۰۰3کیلو
پودر دارچین معمولی 185,۰۰۰175,۰۰۰3کیلو
پودر زنجبیل چینی اعلا220,۰۰۰210,۰۰۰3کیلو
پودر زنجبیل چینی خالص210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
پودر زنجبیل ممتاز چینی آفریقایی200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
پودر زنجبیل آفریقایی190,۰۰۰180,۰۰۰3کیلو
پودر زردچوبه هندی سیب سلامت دار215,۰۰۰205,۰۰۰10کیلو
پودر فلفل سیاه سیب سلامت دار335,۰۰۰325,۰۰۰10کیلو
پودر فلفل قرمز ایرانی سیب سلامت دار185,000175,00010کیلو
پودر دارچین سیب سلامت دار225,000215,00010کیلو
پودر زنجبیل چینی سیب سلامت دار235,000225,00010کیلو
قلم زردچوبه زرین هندیبروزبروز3کیلو
دان فلفل سفید اعلابروزبروز3کیلو
دان فلفل سیاه آسیابیبروزبروز3کیلو
دان فلفل سیاه درشت بروزبروز3کیلو
هل سبز پودر درجه یک1,000,000950,0001کیلو
هل اکبر بنفش 1 کیلویی تاریخ داربروز-1کیلو
چوب دارچین سیگاریبروزبروز1کیلو
چوب دارچین درشت شکستهبروزبروز3کیلو
چوب دارچین شکسته آسیابیبروزبروز3کیلو
قلم زنجبیل آفریقاییبروزبروز3کیلو
قلم زنجبیل چینیبروزبروز3کیلو
سماق قرمز اعلا185/000175/0003کیلو
سماق قرمز معمولی150,000140,0003کیلو
سماق قرمز سیب سلامت دار230/000220/00010کیلو
سماق قهوه ای اعلا 195,۰۰۰185,۰۰۰3کیلو
سماق قهوه ای سیب سلامت دار200/000195/00010کیلو
پودر سیر اعلا عطری125,۰۰۰110,۰۰۰3کیلو
پودر سیر ایرانی 80 درصد110,۰۰۰100,۰۰۰3کیلو
پودر سیر معمولی95,00085,۰۰۰3کیلو
پودر سیر سیب سلامت دار120,۰۰۰115,۰۰۰10کیلو
پودر پیاز اعلا عطری125,000110,0003کیلو
پودر پیاز اعلا 80 درصد110,۰۰۰100,۰۰۰3کیلو
پودر پیاز معمولی95,۰۰۰85,۰۰۰3کیلو
پودر پیاز سیب سلامت دار120,۰۰۰115,۰۰۰10کیلو
پودر موسیر اعلا175,000160,0003کیلو
پودر آویشن درجه یک210/000200,0003کیلو
پودر آویشن اعلا375/000360/0003کیلو
پودرلیمو عمانی زرد ترش100,00090,0003کیلو
پودرانبه اعلا110,000105,0003کیلو
پودر زیره سبز اعلا عطری350,000335,0003کیلو
پودر جوز هندی625,۰۰۰610,۰۰۰1کیلو
پودر پاپریکا قرمز اعلا130/000120/0003کیلو
پودر پاپریکا درجه یک120/000110/0003کیلو
پودر گلپر معمولی120/000110/0003کیلو
پودر گلپر اعلا175/000165/0003کیلو
بول بیبر معمولیناموجودناموجود3کیلو
پودر رزماری اعلابروزبروز3کیلو
پودر تخم گشنیز اعلا135/000125/0003کیلو
پودر گوجه اعلا135,000125,0003کیلو
وانیل خرسی درجه یک255,۰۰۰245,۰۰۰1کیلو
بکینگ پودر شرکتی125/000115,0003کیلو
پودر شوید درجه یک150,000140,0003کیلو
پودر نعنا درجه یک175,000165,0003کیلو
پودر پونه درجه یک155,000145,0003کیلو
پودر جعفری درجه یک155,000145,0003کیلو
پودر میخک اعلا750,۰۰۰740,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 9قلم زرد رنگ100,۰۰۰90,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 9قلم سبز رنگ 100,۰۰۰90,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 12قلم سبز رنگ125,۰۰۰115,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 12قلم زرد رنگ125,۰۰۰115,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 18قلم زرد رنگ135,۰۰۰125,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 18قلم سبز رنگ135,۰۰۰125,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 24قلم سبز رنگ150,۰۰۰140,۰۰۰3کیلو
ادویه کاری 24قلم زرد رنگ150,۰۰۰140,۰۰۰3کیلو
ادویه گوشت145,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه گوشت اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه مرغ 145,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه مرغ اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه خورشتی140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه خورشتی اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه ماست و خیار140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه سوسیس و کالباس140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه ماکارونی140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه پیتزا و لازانیا140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه ترشی140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه ترشی اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه فلافل140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه فلافل اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی مرغ 160,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی مرغ اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی ماهی 160,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی ماهی اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی گوشت 160,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی گوشت اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی بریانی 175,۰۰۰165,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی بریانی اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی تندوری160,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی تندوری اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی خورشتی 160,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه هندی خورشتی اعلا 210,۰۰۰200,۰۰۰3کیلو
ادویه قیمه140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه قیمه اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه قرمه سبزی140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه قرمه سبزی اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه سالاد اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه سوپ140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه پلویی 140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه پلویی اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه هفت رنگ اعلا معطر195,۰۰۰185,۰۰۰3کیلو
ادویه جوجه 140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه جوجه اعلا معطر200,۰۰۰190,۰۰۰3کیلو
ادویه بندری165,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
ادویه کچاپ140,۰۰۰135,۰۰۰3کیلو
ادویه فلفل هالوپینوناموجودناموجود3کیلو
ادویه باربیکیو تند170,۰۰۰160,۰۰۰3کیلو
ادویه گرام ماسالا160,۰۰۰150,۰۰۰3کیلو
ادویه دودی165,۰۰۰155,۰۰۰3کیلو
تخم گشنیز توپی125,000115,0003کیلو
پودر چیلی هندی آتشی زرشک رنگ340,000320,0003کیلو
پودر چیلی هندی خیلی تند260,000240,0003کیلو

جهت خرید ادویه بصورت عمده و یا خرده ، اطلاعات بیشتر در ادامه توضیحاتی در مورد ادویه جات و نحوه بسته بندی و فروش آن بصورت خرده برای شما خواهیم گذاشت تا با ادویه بیشتر و بهتر آشنا شوید:

ادویه چیست؟

ادویه در ایران و جهان به دو نوع شناخته میشود که لازم است حتما به آن توجه شود:

  • ادویه جات پایه
  • ادویه جات ترکیبی

ادویه جات پایه به ادویه جاتی که بصورت تک قلم و.پایه در ساخت دیگر ادویه جات ترکیبی مثل مرغ ، گرام ماسالا ، چای ماسالا ، جوجه ، فلافل ، کارش 24 قلم و غیره بکار میرود گفته میشود در زیر میتوانید این لیست را ببینید :

  • زردچوبه
  • فلفل سیاه
  • دارچین
  • زنجبیل
  • فلفل قرمز
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • پودر هل
  • پاپریکا
  • جوز هندی
    و…

ادویه جات ترکیبی که در واقع منظور اکثر خریدارانی که خرید ادویه میکنند این مدل هستش

انواع مختلفی با طیف بسیار زیاد محسوب میشود که دارای فرمولهای ترکیبی بسیار زیاد است که در خورشتها ، سوپها ، برنجها و دیگر غذاهای ایرانی و فرنگی استفاده میشود.

نحوه بسته بندی ادویه جات

بطور کلی میتوان گفت که ادویه بسته بندی شده  در سایزها و ساختار متفاوتی در بازار ارائه میشود که انواع متداول آنها را میتوان از ظروف پلاستیکی درب دار و بسته بندی نایلونی نام برد که در لیست زیر میتوانید سایزهای متداول بسته بندی را ببینید :

  • پت 75 گرمی
  • پت 100 گرمی
  • پت 250 گرمی
  • پت 500 گرمی ( نیم کیلویی)

همچنین در کنار قوطی پلاستیکی نیز از بسته بندی نایلون نیز استفاده میشود که مخصوص فروش کمتر از مقدار میباشد که در لیست زیر نیز در این مورد خواهیم پرداخت :

  • سلفون 25 گرمی
  • سلفون 50 گرمی
  • سلفون 75 گرمی
  • سلفون 100 گرمی

توجه کنید برای فروش خانگی میتوانید به روش عطاری و در ساده ترین شکل ممکن یعنی نایلون پلاستیکی را از یکبار مصرف فروشی ها تهیه کرده و با دستگاه دوخت پلاستیکی آنها را دوخت بزنید که این روش کمترین مقدار سرمایه را نیاز دارد .

عمده فروشی صحرایی اقدام به فروش ادویه تک نفره نیز میکند.

انواع ادویه جات در ایران

ادویه جات در واقع ، طعم دهنده و چاشنی غذاهای مختلف هستند و شما نمیتوانید هیچ غذایی در دنیا پیدا کنید که در تهیه آن از ادویه جات و چاشنی و یا سبزیجات خشک استفاده نشود ، تعدادی از ادویه جات متداول عرف بازار مانند زردچوبه ، فلفل سیاه و… وارداتی بوده که از کشورهایی مثل هند و چین و ویتنام واردات میشود و تعدادی دیگر نیز مانند فلفل قرمز ، پودر سیر ، ادویه کاری و… در داخل کشور خودمان ایران تهیه می شود.

همچنبن ادویه جات به دو دسته پایه و ترکیبی تقسیم میشود که به ادویه جاتی که تک هسنتند مثل زردچوبه ادویه جات پایه و به ادویه جاتی که ترکیب چند ادویه پایه هستند ادویه جات ترکیبی گفته میشود

فروش ادویه جات چه ترکیبی و چه پایه بصورت کیلویی تا 5 کیلویی و همچنین صد کیلو به بالا و تناژ نیز قابل ارائه است که میتوانید در واتس آپ شماره 09120155387 با ما در ارتباط باشید.

فروش عمده ادویه جات با توجه به متنوع بودن هر کدام شرایط خود را داشته و بدلیل تقاضای زیاد بازار معمولا بطور فله و یا عمده سفارش داده می شود که شرکتهای بسته بندی ، عطاری ها ، کارخانه های تولید مواد غذایی و غیره از مشتریان ادویه هستند

وقتی ادویه جات بطور فله و یا عمده سفارش داده می شود ، قیمت آن نیز کاهش یافته و اصطلاحا به صرفه خواهد شد.

تمام ادویه جات ما با کیفیت اعلا بوده و هم به صورت چوب ( آسیاب نشده ) و هم به صورت آسیاب شده موجود است.(ارسال نمونه به سراسر کشور در صورت درخواست مشتری).

که در لیست زیر از انواع آنها نام خواهیم برد :

  • زردچوبه
  • فلفل سیاه
  • فلفل قرمز
  • دارچین
  • زنجبیل
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • هل
  • پاپریکا
  • ادویه ماهی
  • ادویه کاری
  • ادویه مرغ
  • ,………….


لیست ادویه جات پایه و شرح آنها

در ادامه به لیستی از ادویه جات پایه میپردازیم و آنها را برای آشنایی بهتر شما شرح خواهیم داد


زردچوبه

زردچوبه پر طرفدار ترین و پرفروش ترین است زیرا که تقریبا در تمامی غذاها و خورشتهای ایرانی استفاده گسترده میشود و توجه کنید زردچوبه اصل رنگدهی قرمز دارد و قرمزی آن نشانه اصل بودن آن است و زردچوبه برمه رنگدهی زرد دارد و سلیقه خانم های خانه دار و رستوراندار ها زردچوبه برمه است.

فروش زردچوبه توسط ادویه جات صحرایی در سه مدل انجام میشود :

زردچوبه هندی مخصوص : این مدل زردچوبه بطور اختصاصی شسته شده و آسیاب و تهیه شده است که مخصوص گرفتن مجوزات سیب سلامت و بهداشتی است .

تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد توجه داشته باشید با توجه به قیمت بالای آن نسبت به سایر زردچوبه ها در صورت عدم نیاز به مجوزات پیسنهاد میشود از زردچوبه خالص سفارش دهید

زردچوبه هندی خالص : این مدل زردچوبه نیز هندی است منتها در صورتیکه قصد پخش دارید و نیازی به مجوز ندارید مدل پیشنهادی ما این زردچوبه است زیرا که دارای عطر و طعم زردچوبه بالا اما رنگدهی پایین است که ویژگی زردچوبه اصل هندی رنگدهی پایین میباشد

زردچوبه برمه : این زردچوبه محصول کشور میانمار و دارای رنگدهی بالا می باشد ، این زردچوبه مناسب پخت و پز و بهترین گزینه برای استفاده خانگی میباشد

زردچوبه، ادویه‌ای که به عنوان جزء مهمی در آشپزخانه‌های سراسر جهان به کار می‌رود، تاریخچه، خواص بهداشتی و کاربردهای متعددی دارد. در این مقاله، به معرفی گسترده زردچوبه، از منشأ تا آشنایی با کاربردهای آن، خواهیم پرداخت.

1.1. اهمیت تاریخی زردچوبه

زردچوبه، ادویه‌ای با تاریخچه طولانی، به قدمت‌های فراوانی در آشپزی، طب سنتی، و حتی جشنواره‌ها و مراسم مذهبی برخوردار است. این گیاه از خانواده زنجبیل‌ها و بومی آسیای جنوبی است. از زمان‌های باستان در هند، چین، و آسیای جنوب شرقی مورد استفاده قرار می‌گرفته و به تدریج وارد دیگر مناطق شده است.

1.2. تاریخچه در آشپزی و طب

زردچوبه در آشپزی یک نقش بسیار مهم دارد و به عنوان یک ادویه با طعم و رنگ منحصر به فرد، غذاها را بهتر و جذاب‌تر می‌کند. از هندی‌ها گرفته تا آشپزهای آسیای جنوب شرقی و حتی در کشورهای مدیترانه‌ای، زردچوبه در غذاهای محلی یافت می‌شود.

در طب سنتی، زردچوبه به عنوان یک داروی گیاهی با خواص بی‌شمار شناخته شده است. از آن به عنوان ضد‌التهاب، ضد‌باکتری، و حتی مواد ضدسرطان استفاده می‌شود. تاریخچه زردچوبه در عرصه‌های پزشکی و بهداشتی نیز بسیار پربار است.

2.1. ریشه و شکل ظاهری

گیاه زردچوبه از نظر ظاهری دارای ریشه‌های زیبا و عطرآوری است. این ریشه‌ها که معمولاً به صورت خشک شده و به پودر تبدیل می‌شوند، زرد رنگ تندی به آشپزخانه‌ها می‌بخشد.

2.2. ترکیبات فعال

یکی از مهمترین ترکیبات زردچوبه، کورکومین نام دارد. این ترکیب ضد‌التهابی قوی است و به خاطر طعم و رنگ زرد زا ویژه‌اش مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر کورکومین، گیاه دارای ترکیبات دیگری نیز همچون آرتمیزین، تورمریکس، و زینجیبرین است.

3.1. اثرات ضدالتهابی و ضدباکتریایی

یکی از خصوصیات برجسته زردچوبه، خاصیت ضدالتهابی آن است. کورکومین موجود در زردچوبه می‌تواند به کاهش التهاب‌ها در بدن کمک کرده و برخی از مشکلات مربوط به التهاب را تسکین دهد. همچنین، این گیاه خواص ضدباکتریایی دارد که می‌تواند در پیشگیری از عفونت‌ها و بیماری‌های باکتریایی مؤثر باشد.

3.2. تأثیرات ضداکسیدانی

زردچوبه به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها مطرح است. آنتی‌اکسیدان‌ها کمک به مقابله با اثرات زیان‌آور رادیکال‌های آزاد در بدن می‌کنند. این تأثیرات می‌توانند در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و نقضات سلامتی موثر باشند.

3.3. تأثیرات بر سلامت قلبی

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم زردچوبه ممکن است به بهبود عوامل سلامت قلبی مانند کنترل فشار خون، کاهش کلسترول خون، و بهبود عملکرد عروق کمک کند. این خصوصیات می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کنند.

4.1. در غذاهای محلی و جهانی

زردچوبه به عنوان یک ادویه جذاب در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله غذاهای محلی با طعم خاص که از زردچوبه بهره می‌برند می‌توان به خورشت، کاری، و سوپ‌ها اشاره کرد. همچنین، در غذاهای جهانی مانند غذاهای هندی، آسیایی، و حتی برخی از غذاهای آفریقایی، زردچوبه جایگاه ویژه‌ای دارد.

4.2. در دسرها و شیرینی‌پزی

طعم ملایم و رنگ زردی که زردچوبه به غذاها می‌بخشد، آن را به یک انتخاب عالی در دسرها و شیرینی‌پزی تبدیل کرده است. از جمله دستورالعمل‌های محبوب با زردچوبه می‌توان به گرانولا، کلوچه طلایی، و کیک‌های خاص اشاره کرد.

فلفل سیاه

فلفل سیاه رتبه دوم را بعد از زردچوبه دارد و بسیار پر طرفدار است زیرا که اکثر غذاها نیازمند کمی طعم تند هستند که این امر باعث میشود تا فروش فلفل سیاه نیز بالا باشد.

فروش فلفل سیاه توسط ادویه جات صحرایی  بشرح زیر است :

فلفل سیاه مخصوص : این مدل فلفل سیاه بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد توجه داشته باشید با توجه به قیمت بالای آن نسبت به سایر مدلهای فلفل سیاه موجود ما در صورت عدم نیاز به مجوزات پیسنهاد میشود از فلفل سیاه خالص سفارش دهید

فلفل سیاه بدون پوسته : این مدل فلفل سیاه محصول کشور ویتنام دارای طعم و عطر و تندی بالاست منتها در صورتیکه قصد پخش دارید و نیازی به مجوز ندارید مدل پیشنهادی ما فلفل سیاه بدون پوسته است زیرا که دارای عطر و طعم فلفل سیاه بالا و همچنین تندی زیاد است.

فلفل سیاه با پوسته : در آسیاب این مدل فلفل سیاه از درصدی پوسته های فلفل سیاه استفاده شده که این باعث میشود تندی کمتری داشته باشد و مناسب مشتریانی است که نیازمند فروش فلفل سیاه با تندی کم هستند.

فلفل سیاه یکی از ادویه‌های پرکاربرد و محبوب در آشپزی جهان است که به عنوان یک عنصر اساسی در تعداد زیادی از غذاها به کار می‌رود. این ادویه با طعم و بوی ممتاز خود، غذاها را زنده و متفاوت می‌کند. در این مقاله، با معرفی فلفل سیاه، اصولاً خواص، ریشه‌ها، و کاربردهای این ادویه معجزه‌آسای آشنا خواهیم شد.

تاریخچه فلفل سیاه

فلفل سیاه، نسلی باستانی دارد و در تاریخ آشپزی و داروسازی جایگاه ویژه‌ای داشته است. مصریان باستان از این ادویه در مراسم مذهبی و مومیایی‌سازی استفاده می‌کردند. همچنین، در دوران رومی، فلفل سیاه به عنوان یک گنجینه گرانبها معامله می‌شد.

ریشه‌ها و منشأ

فلفل سیاه از خانواده‌ی فلفلیان به نام علمی Piperaceae و جنس Piper نامیده می‌شود. اصل و نسبت دقیق این ادویه در نواحی گرمسیری جنوب هند و جنوب شرق آسیا قرار دارد. اما اکنون در اقلیم‌های مختلف جهان، از جمله آفریقا، آمریکا، و مدیترانه کشت می‌شود.

تولید و تهیه

فلفل سیاه از دانه‌های خشک فلفل سیاه به دست می‌آید. این دانه‌ها از مراحل مختلف رشد گیاه برداشت شده و سپس خشک می‌شوند. فرآیند خشک کردن به این ادویه طعم و بوی مخصوص خود را می‌بخشد.

طعم و بوی منحصر به فرد

فلفل سیاه دارای یک طعم قوی و تند است که با زمینه‌ای گرم و چوبی همراه است. بوی مطبوعی که این ادویه منتشر می‌کند، غذاها را فراتر از انتظارات تبدیل می‌کند.

تقویت طعم غذاها

یکی از کاربردهای اصلی فلفل سیاه در آشپزی، تقویت طعم غذاها است. این ادویه به عنوان یک افزودنی طعمی، غذاها را مزه‌بخش‌تر و جذاب‌تر می‌کند. از آن در پیش‌پزش، سس‌ها، و حتی در تهیه خوراک‌های ملل مختلف استفاده می‌شود.

جلوه زدن به ظاهر غذا

فلفل سیاه به عنوان یک زینت غذایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. با انتشار دانه‌های سیاه بر روی سطح غذا، جلوه زیبایی به ظاهر کلی غذا افزوده می‌شود.

استفاده در داروسازی سنتی

خواص دارویی فلفل سیاه نیز موجب استفاده این ادویه در داروسازی سنتی شده است. در بسیاری از فرمولاسیون‌های دارویی سنتی، فلفل سیاه به عنوان یک عنصر فعال به کار می‌رود. این ادویه به عنوان ضد التهاب، ضد باکتری، و حتی به عنوان تقویت کننده سیستم گوارش معروف است.

نگهداری در شرایط مناسب

برای حفظ طعم و خواص فلفل سیاه، آن را در محیطی خنک و خشک نگه دارید. استفاده از ظروف مناسب و جلوگیری از تماس با نور مستقیم نیز به نگهداری این ادویه کمک می‌کند.

فلفل سیاه با تاریخچه طولانی و خصوصیات متعدد، به عنوان یک ادویه حیاتی در دنیای آشپزی شناخته می‌شود. از خواص آنتی‌اکسیدانی گرفته تا کاربردهای گسترده در آشپزی و داروسازی، این ادویه یک جایگاه ویژه در میان سایر ادویه‌ها دارد. با توجه به طعم تند و خاصی که به غذاها افزوده، هر آشپزی‌دوستی باید حتماً این ادویه را در آشپزخانه خود داشته باشد و از خواص و کاربردهای آن بهره‌مند شود.


دارچین

رتبه سوم فروش را میتوان به فروش دارچین داد زیرا که دارچین استفاده گسترده ای در انواع شیرینی جات ، دسر ها و خورشتهایی نظیر خورشت قیمه دارد .

فروش دارچین توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است :

دارچین مخصوص سیب سلامت و مجوز : این مدل دارچین بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد توجه داشته باشید با توجه به قیمت بالای آن نسبت به سایر مدلهای دارچین موجود ما در صورت عدم نیاز به مجوزات پیسنهاد میشود از دارچین خالص سفارش دهید

دارچین خالص : این مدل دارچین محصول کشور چین دارای طعم و عطر بالاست منتها در صورتیکه قصد پخش دارید و نیازی به مجوز ندارید مدل پیشنهادی ما دارچین خالص است زیرا که دارای عطر و طعم دارچین بالاست

دارچین معمولی : در آسیاب این مدل دارچین از چوبهای ریز دارچین استفاده شده و مناسب مشتریانی است که نیازمند دارچین با تند و تیزی کم هستند.

دارچین یکی از ادویه‌های قدیمی و معروف جهان است که از گذشته‌های دور تا به امروز جزء ادویه‌های محبوب و مورد استفاده در آشپزی و طب سنتی بوده است. این ادویه با عطر و طعم خاص خود، برخی خواص سلامتی و مصارف متنوع، به یکی از جواهرهای طبیعی محسوب می‌شود. 

دارچین یکی از ادویه‌هایی است که تاریخچه‌ای عظیم دارد و از زمان‌های باستان در مصر و شبه‌قاره هند مورد استفاده قرار گرفته است. اطلاعات تاریخی نشان می‌دهد که این ادویه حتی در عهد باستانی، به عنوان هدیه یا علامت ارادت به خدایان مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در انسان‌های باستانی همواره این ادویه به عنوان نماد شجاعت و ارادت به زندگی شناخته می‌شده است.

1. دارچین سیلان (Ceylon Cinnamon)

این نوع دارچین از درخت Cinnamomum verum به دست می‌آید و به عنوان “دارچین واقعی” شناخته می‌شود. دارچین سیلان بسیار با کیفیت بوده و عطر و طعم شیرین‌تر و ملایم‌تری نسبت به نوع دیگر دارد. این نوع دارچین اغلب در آشپزی و خوراکی‌ها به کار می‌رود.

2. دارچین کاسیا (Cassia Cinnamon)

دارچین کاسیا از درخت Cinnamomum cassia به دست می‌آید و اغلب به عنوان “دارچین چینی” شناخته می‌شود. این نوع دارچین طعم مقداری تندتری دارد و عمدتاً در تولید ادویه‌ها و به عنوان خوراکی تزئینی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

3. دارچین سایر مناطق

علاوه بر دو نوع اصلی، دارچین از دیگر مناطق نیز به دست می‌آید. این نوع دارچین‌ها معمولاً خصوصیات متفاوتی از نظر طعم و عطر دارند و در برخی مناطق جهان به عنوان محصولات محلی شناخته می‌شوند.

دارچین به عنوان یک ادویه معطر و طعم‌دهنده تنها خواص خود را ندارد بلکه به عنوان یک ماده دارویی نیز در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از خواص سلامتی دارچین عبارتند از:

1. کنترل قند خون

مطالعات نشان داده‌اند که دارچین ممکن است در کنترل قند خون موثر باشد. این خاصیت ممکن است برای افرادی که دارای دیابت هستند یا در معرض خطر دیابت قرار دارند، مفید باشد.

2. ضد التهاب و آنتی‌اکسیدانی

دارچین به عنوان یک ماده ضد التهاب و آنتی‌اکسیدانی شناخته می‌شود که می‌تواند در کاهش التهاب‌ها و محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو عمل کند.

3. تسکین درد عضلانی و التهابات مفاصل

خواص ضد التهابی دارچین می‌تواند به تسکین درد عضلانی و التهابات مفاصل کمک کند. این امر ممکن است برای افرادی که با مشکلات مربوط به التهابات مفاصل مواجه هستند، مفید باشد.

دارچین به عنوان یک ادویه اصلی در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آن در تهیه خوراکی‌های شیرین گرفته تا غذاهای اصیل و محلی، دارچین عنصری اساسی در تولید طعم‌های خاص و دلچسب است.

دارچین با تاریخچه‌ای باستانی و خواص بی‌شمار، ادویه‌ای استثنایی و محبوب است. از کاربردهای آشپزی گرفته تا موارد درمانی، این ادویه به دلیل خصوصیات منحصر به فردش، همواره در مرکز توجه بوده و به عنوان یک جواهر طبیعی به حساب می‌آید.

زنجبیل ( زنجبفیل )

زنجبیل یا به عبارت دیگر زنجفیل رتبه چهار را دارد و در کنار داچین نیز معمولا استفاده زیادی در انواع شیرینی جات ، دسر ها ، کیک ها و غیره را دارد

فروش زنجبیل توسط ادویه جات صحرایی  به شرح زیر است :

زنجبیل مخصوص سیب سلامت و اداره بهداشت : این مدل زنجبیل محصول کشور چین و بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد توجه داشته باشید با توجه به قیمت بالای آن نسبت به سایر مدلهای زنجبیل موجود ما در صورت عدم نیاز به مجوزات پیسنهاد میشود از زنجبیل چینی خالص یا مخلوط چینی آفریقایی سفارش دهید

زنجبیل خالص چینی : این مدل زنجبیل محصول کشور چین دارای رنگ روشن ، طعم و عطر و تندی زنجبیلی بالاست منتها در صورتیکه قصد پخش دارید و نیازی به مجوز ندارید مدل پیشنهادی ما زنجبیل خالص چینی است زیرا که دارای عطر و طعم فلفل سیاه بالا و همچنین تندی زیاد است

زنجبیل مخلوط چینی و آفریقایی : در این مدل زنجبیل آفریقایی و چینی با هم ترکیب شده است.

زنجبیل آفریقایی : این مدل زنجبیل دارای رنگ سفید تیره و عطر و طعم تند است البته توجه داشته باشید از لحاظ طعم بین زنجبیل چینی و آفریقایی تفاوت زیادی نیست


فلفل قرمز

فلفل قرمز در کنار فلفل سیاه بصورت مکمل است توجه کنید مقدار تندی فلفل قرمز نسبت به فلفل سیاه بسیار بیشتر است و در صورتیکه به فلفل قرمز خیلی تند هندی نیاز دارید میتوانید سفارش فلفل چیلی را بدهید.

فروش فلفل قرمز توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است :

فلفل قرمز مخصوص مجوز سیب سلامت و بهداشت : این مدل فلفل قرمز محصول منطقه سبزوار و بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد توجه کنید فلفل قرمز بطور طبیعی دارای رنگ قرمز مایل به نارنجی روشن است و در غیر این صورت با رنگ قرمز قاطی شده است

فلفل قرمز معمولی : کیفیت طعم و تندی این مدل رستورانی بوده و مناسب مشتریانی است که تمایل به فلفل قرمز با تندی طعم دارند

فلفل قرمز یکی از ادویه‌های برجسته در دنیای آشپزی است که به دلیل رنگ جذاب، طعم خاص و ارزش‌های غذایی فراوان، جایگاه ویژه‌ای در میان انواع ادویه‌ها دارد. این مقاله به معرفی و خصوصیات این ادویه محبوب پرداخته و کاربردهای متعدد آن در آشپزی را برجسته می‌کند.

1. ریشه‌های تاریخی

فلفل قرمز، یکی از اعضای خانواده Capsicum Annuum، درختچه‌های کوتاهی هستند که از آمریکا منشأ گرفته‌اند. از نظر تاریخی، فلفل قرمز از قدیم‌الایام در آشپزی استفاده می‌شده و به مرور زمان، از آمریکا به سایر قسمت‌های جهان منتقل شده است.

2. پراکندگی جغرافیایی

اصلی‌ترین مناطق تولید فلفل قرمز شامل هند، آمریکای مرکزی و جنوبی، مکزیک، تایلند، و اسپانیا هستند. هر کدام از این مناطق با شرایط آب و هوایی خود، نوع خاصی از فلفل قرمز را تولید می‌کنند که در طعم و ارزش غذایی آن تفاوت‌هایی ایجاد می‌کند.

1. رنگ جذاب

یکی از جذابیت‌های بارز فلفل قرمز، رنگ زیبا و جذاب آن است. این رنگ از تنوعی از قرمزها، از قرمز روشن تا قرمز تند، به‌چشم می‌خورد. این رنگ زیبا همچنین نشان‌دهنده غنای فلفل قرمز از نظر مواد مغذی است.

2. فرم و شکل متنوع

فلفل قرمز به صورت معمول به‌صورت میوه‌های دارای شکلی استوانه‌ای یا مخروطی با طرفین تیز ظاهر می‌شود. این فرم منحصربه‌فرد در دنیای ادویه‌ها، آن را از سایر ادویه‌ها متمایز می‌کند.

1. منشأ هندی فلفل قرمز

هند یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فلفل قرمز در جهان است. این کشور با شرایط آب و هوایی مساعد و خاک حاصلخیز، نوعی خاص از فلفل قرمز با طعم و آرایش خاصی را تولید می‌کند که در بازارهای جهانی مورد توجه قرار گرفته است.

2. رونق کشاورزی

کشاورزی فلفل قرمز در هند یکی از فعالیت‌های اقتصادی مهم برای اقشار مختلف جامعه است. این محصول، علاوه بر مصرف داخلی، به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شود و نقش مهمی در تحقق اهداف صادراتی هند دارد.

1. پودر فلفل قرمز

پودر فلفل قرمز یکی از رایج‌ترین اشکال استفاده از این ادویه است. این پودر، که از خشک شدن و آسیاب کردن میوه فلفل قرمز به‌دست می‌آید، در تهیه غذاهای مختلف از جمله سس‌ها، مرغ، گوشت و حتی سوپ‌ها به‌کار می‌رود.

2. فلفل قرمز تازه

استفاده از فلفل قرمز تازه نیز در آشپزی بسیار متداول است. این نوع فلفل در سالادها، سس‌ها و غذاهای خنک مصرف می‌شود و طعم تازه و خنک آن، به غذاها ارزش افزوده می‌دهد.

3. فلفل قرمز خشک

فلفل قرمز خشک به‌عنوان یک ادویه دائمی در بسیاری از آشپزی‌ها جا افتاده است. این نوع فلفل برای افزودن طعم و ارایش به غذاها به صورت خرد شده یا به‌صورت پودر به‌کار می‌رود.

1. غنی از ویتامین‌ها

فلفل قرمز حاوی ویتامین‌های متعددی از جمله ویتامین C و ویتامین A است. این ویتامین‌ها به عنوان آنتی‌اکسیدان‌ها عمل کرده و در حفظ سلامت پوست، تقویت سیستم ایمنی، و مقابله با آسیب‌های زیستی مؤثر هستند.

2. اثرات ضد التهابی

مصرف معتدل فلفل قرمز به عنوان یک ادویه، اثرات ضد التهابی در بدن دارد. تحقیقات نشان داده‌اند که ترکیبات فلفل قرمز می‌توانند به کاهش التهابات در بدن کمک کرده و برخی از مشکلات بهداشتی ناشی از التهابات را کاهش دهند.

3. کمک به کاهش وزن

فلفل قرمز حاوی ترکیباتی به نام کپسایسین است که معمولاً به عنوان یک عامل مساعد در کاهش وزن شناخته می‌شود. این ترکیبات می‌توانند سطح انرژی مصرفی بدن را افزایش دهند و بهبود دهندە فرایند چربی سوزی.

پودر سیر

از پودر سیر میتوان به عنوان پایه اصلی اکثر ادویه جات ترکیبی نام برد زیرا که در تمام غذاها و ترکیبات استفاده گسترده ای میشود.

فروش پودر سیر توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است :

پودر سیر مخصوص : این مدل پودر سیر تولید داخل دارای طعم و عطر بالاست و بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد

پودر سیر معمولی : در آسیاب این مدل پودر سیر از درصدی پوسته های پودر سیر استفاده شده که این باعث میشود طعم تندی سیر کمتری داشته باشد و مناسب مشتریانی است که نیازمند پودر سیر با تندی کم هستند.


پودر پیاز

پودر پیاز در کنار پودر سیر یک مکمل است که به دلیل طعم شیرین ملایم کم کم در جال باز کردن جای خود در چاشنی های مکمل در غذاهاست مخصوصا غذاهای هندی و اروپایی

فروش پودر پیاز توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است :

پودر پیاز مخصوص : این مدل پودرپیاز تولید داخل دارای طعم و عطر بالاست و بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد

پودر پیاز معمولی : در آسیاب این مدل پودر پیاز از درصدی پوسته های پودر پیاز استفاده شده که این باعث میشود طعم تندی پیاز کمتری داشته باشد و مناسب مشتریانی است که نیازمند پودر پیاز با تندی کم هستند.


آویشن

بیشترین مصرف آویشن در فست فود و کنار پیتزا می باشد.

فروش پودر آویشن توسط ما به شرح زیر است :

پودر آویشن اعلا : این مدل پودر آویشن تولید داخل دارای طعم و عطر بالاست و در آسیاب آن از برگهای آویشن کوهی کیفیت بالا استفاده شده که باعث عطر و طعم کیفیت بالای آن میشود

پودرآویشن معمولی : در آسیاب این مدل پودرآویشن از ترکیب شاخه و برگ استفاده شده که این باعث میشود طعم آویشن کمتری داشته باشد و مناسب مشتریانی است که نیازمند پودرآویشن با طعم دهی کم هستند.


پودر انبه

پودر انبه بطور گسترده در تهیه سس ها استفاده میشود و به ان طعمی دلپذیر میدهد.

فروش پودر انبه به شرح زیر است:

دو مورد از سس های معروفی که در فست فودها و ساندویچ فروشی ها در سراسر کشور موجود است سس خردل و سس انبه هست که در هر دو از پودر انبه استفاده میشود جهت بدست آوردن پودر انبه از انبه های شکسته و آسیابی استفاده میشود البته کیفیت آن بالا و دارای طعم شوری و تندی مخصوص است


پودر پاپریکا

پاپریکا از آسیاب فلفل دلمه ای شیرین بدست می آید که طعمی شیرین به غذاها میدهد مخصوصا ماکارونی و پاستا و یا سس گوجه فرنگی نیز از پاپریکا استفاده میشود.

فروش پاپریکا توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است

یکی از ادویه جات پایه که بمرور در حال باز کردن جای خود در دستور غذاهای ایرانی و غذاهایی نظیر مرغ و گوشت است پودر پاپریکا است پودر پاپریکا که دارای طعمی شیرین است از آسیاب فلفل دلمه ای قرمز بدست می اید و میتواند طعم غذا را به حد زیادی تغییر داده و آن را بهتر کند.


پودر زیره سبز

زیره یکی از گیاهان دارویی است که بطور گسترده در شیرینی جات و غذاهای مختلف استفاده مربوط به خودش را دارد البته زیره و لاغری دو مبحث متفاوت هستند


سماق قرمز و قهوه ای

فروش سماق قرمز و فروش سماق قهوه ای توسط ادویه جات صحرایی به شرح زیر است :

سماق در دو نوع در بازار موجود است ، سماق قرمز و سماق قهوه ای که هرکدام طرفداران مخصوص خودشان را دارند البته مقدار استفاده سماق قرمز از سماق قهوه ای بیشتر است و ما از دو مورد سماق سه نوع موجود داریم :

سماق مخصوص بدون دان اضافه : این مدل سماق بطور اختصاصی آسیاب و تهیه شده تا در موقع نمونه گیری و زیر میکروسکوپ آزمایشگاه صد در صد خالص باشد و در آزمایش تعیین خلوص نتیجه مثبت میدهد جهت آسیاب این نوع سماق خوشه ها و شاخ و برگها حذف شده و قبل از آسیاب پاکسازی میشود

سماق درجه یک : این مدل سماق دارای طعم ترشی مخصوص سماق بالاست منتها در صورتیکه قصد پخش دارید و نیازی به مجوز ندارید مدل پیشنهادی ما سماق درجه یک است

سماق معمولی : این مدل سماق مناسب انواع کباب و بنوعی رستورانی است


ادویه جات ترکیبی و اطلاعات آنها

ادویه جات ترکیبی هرکدام دارای فرمول خاص و کاملا سلیقه ای و برمبنای ذائقه مشتری است ضمن اینکه تا تست نکنید نمیتوانید در مورد کیفیت آنها نظر دهید.

ادویه کاری : چهار مدل فروش ادویه کاری موجود است : کاری نه قلم ، دوازده قلم ف هجده قلم و بیست و چهار قلم که بمراتب هر چند ترکیبات آن بیشتر باشد کیفیت ان بیشتر است و اینکه در دو رنگ زرد و سبز موجود است که رنگ سبز آن از سبزیجات معطر استفاده میشود از ادویه کاری در انواع غذا مثل خورشت ، مرغ و غیره استفاده میشود.
ادویه مرغ و ماهی : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب طبخ مرغ و انواع ماهی می باشد.
ادویه خورشتی : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب طعم دهی به انواع خورشت می باشد.
ادویه فلافل : این ادویه با داشتن اقلامی مانند بکینگ پودر مناسب تهیه فلافل است.

ادویه گوشت : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب آبگوشت و طبخ گوشت گوسفندی می باشد.
ادویه قیمه : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب خورش قیمه می باشد.
ادویه سوسیس و کالباس : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب سوسیس و کالباس خانگی می باشد.
ادویه ماست و خیار : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب ماست و خیار و همچنین دارای سبزیجات معطر می باشد.
ادویه همبرگر:این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب تهیه همبرگر خانگی می باشد.
ادویه جوجه کباب : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب تهیه جوجه کباب زعفرانی می باشد.
ادویه ترشی : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب تهیه انواع ترشی مثل ترشی بادمجان ، لیته ، هفت بیجار و غیره می باشد.
ادویه ماکارونی : این ادویه ترکیبی با فرمولی خاص مناسب انواع ماکارونی و پاستا می باشد.
ادویه پلویی : این ادویه ترکیبی مناسب انواع چلو و برنج و کته میباشد.

در ادامه از چند ادویه جات ترکیبی و فرمولهای ان نام خواهیم برد :
ادویه کاری
این ادویه که مخصوص تمامی خورشتها و غذاهای ایرانی و خارجی هست از 9 قلم تا 24 قلم موجود است که به دو نوع سبز و زرد موجود است.

نوع سبز آن دارای سبزیجات معطر می باشد و نوع زرد ان از چوز هندی و زردچوبه بیشتری برخوردار است.در ادامه لیستی از غذاهایی که ادویه کاری که به ان 24 قلم در بازار نیز گفته میشود.

توجه داشته باشید ادویه کاری در فرمولهای هندی که به ان کاری هندی اعلا و یا فرمول کاری عربی و کاری جنوبی نیز موجود است که هر کدام فرمول و ترکیبات اختصاصی آنها را دارا می باشد.

لیست غذاهایی که ادویه کاری در آنها استفاده میشود به شرح زیر است :

  • مرغ
  • سوسیس بندری
  • ماکارونی
  • پاستا
  • خورشت قیمه
  • خورشت فسنجان
  • میرزا قاسمی
  • برنج و خورشت مرغ هندی
  • کاری هندی برای بریانی گوشت و مرغ
  • خوراک گوشت تند
  • مرغ مسما
  • باقالی پل


کسب و کار بسته بندی ادویه

یکی از شغلهایی که بدلیل داشتن بازار خوب دارای گسترش می باشد شغل بسته بندی مواد غذایی نظیر ادویه ، میوه خشک ، خشکبار ، سبزیجات خشک ، حبوبات و غیره می باشد

اما مد نظر داشته باشید لازمه اصلی خرید ادویه جات از جاهای معتبر است زیرا اولین رمز موفقیت فروش شما کیفیت ادویه جات شما است

مرکز ادویه جات صحرایی با دارا بودن بهترین ادویه جات آسیاب شده و قیمتی رقابتی آماده هرگونه همکاری با کسانی است که میخواهند بسته بندی ادویه را شروع کنند

حال در ادامه نگاهی به این شغل و سود آوری بی نظیر آن می اندازیم :

بسته بندی ادویه بدین صورت است که شما بطور مثال ده کیلو زردچوبه میخرید و سپس آن ده کیلو را به بسته های 150 گرمی بسته بندی میکنید اینکار به راحتی در منزل شخصی نیز قابل انجام است ( بهداشتی بودن مکان الزامی است) و تنها یک ترازو و دستگاه دوخت نیاز دارید.

(حتی میتوانید به چاپخانه سفارشات پاکت های شکیل بدهید که این باعث زیبا تر شدن بسته بندی می شود)

حالا سوال اصلی اینجاست که سود این کار چگونه است؟ در جواب باید بگویم که سود خرده فروشی (فروش 150 گرم 150 گرم) بسیار بیشتر از عمده فروشی است

چرا؟

چون بطور مثال هر کیلو دارچین در میاد 34 و شما 150 گرمش در میاد 3400 و چیزی که در بازار میبینیم 16000 تومانه

یعنی سود دو برابری و اما فروش آن چگونه است؟

فقط کافیه بسته بندی کنید و با یه کاتالوگ و نمونه به مغازه ها ، سوپر مارکتها ، فروشگاهها ، رستوران ها ، طباخی ها ، عطاری ها ، بیمارستانها ، دانشگاه ها و…. بروید و بازاریابی کنید

یا از طریق سایتهایی مثل دیوار بازاریاب بگیرید و ضمن دادن در150ی پور سانت (شما حتی میتونید تا 30 در150 هم از فروششون بهشون پورسانت بدید) و شما فقط مدیریتشون کنید حتی میتونید برای بسته بندی کارگر بگیرید و خیلی ایده های دیگه

درخواستها بمرور زمان زیاد شده و شما خواهید دید بعد از مدتی فروش زیادی خواهید داشت

این از تجربیات کار کردن با افراد مختلفی است که روزی با ما شروع کردند و الان بازار داخلی خوبی بدست آوردند

این راهنمایی ما به کسانی می باشد که میخواهند بنوعی کارآفرین شده و بدون کارمند و کارگر کسی شدن تنها با سرمایه ای اندک به موفقیت برسند

همچنین مرکز عمده فروشی صحرایی در زمینه فروش عمده برنج و فروش عمده ترشی نیز فعالیت دارد که میتوانید با مراجعه به این صفحه از قیمت روز آن با خبر شوید


کشور هند مرکز صادرات ادویه به کل جهان

کشور هند بدلیل خاک و آب و هوای مناسب مرکز تولید و صادرات اقلام بسیار زیادی از ادویه جات است و دارای زمینها و مزارع بسیار زیادی میباشد و از زردچوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل ، هل سبز ، فلفل قرمز و…. را تامین میکند

در کشور ما ایران نیز اخیرا کارهایی برای تولید ادویه جاتی نظیر فلفل سیاه ، زردچوبه انجام شده است اما بدلیل عدم آب و هوای مناسب کیفیت خوبی نداشته و نیازمند تحقیقات و زمان بیشتری برای تولید ادویه می باشد.

قیمت ادویه جات را از کجا میتوانم ببینم؟
شما میتوانید از صفحه قیمت ادویه جات لیست قیمت بروز را ببینید

آیا ادویه جات شما سیب سلامت و مجوزات لازم را دارد؟
بله کلیه موارد مخصوص مجوز دارای سیب سلامت میباشد

آیا ارسال نیز دارید؟ امکان مشاهده نمونه هست؟
بله به کل کشور با باربری یا اتوبوس ارسال داریم و میتوانید در دفتر تهران نمونه ها را ببینید

آیا ادویه جات با بار میکروبی حداقل نیز دارید؟
بله میتوان در صورت تمایل مشتری و پرداخت هزینه ، ادویه جات را پرتودهی کرد.

کیفیت ادویه جات شما به چه صورت است؟
ادویه جات بر مبنای ذائقه مشتری و کاملا سلیقه ای است و تعیین کیفیت آن به مشتری و میزان آشنایی با ادویه جات بستگی دارد.

برای سفارش باید چکار کنم؟
شما بعد از مشاهده لیست قیمت میتوانید موارد مورد نیاز را از طریق واتس آپ ، تلگرام ، روبیکا ، ایتا و ایگپ برای شماره 09120155387 بفرستید تا فاکتور شود

ارسال چقدر زمان میبرد؟
بستگی به سفارش شما داشته اما معمولا بین یک الی سه روز است.

آیا اعتباری و شرایطی نیز قبول میکنید؟
بله در صورت ارائه چک و اسناد معتبر بین یک الی چهل و پنج روز قابل انجام است اما باید قبل از ارسال بار چک ارسال شود .