صادرات لبو خشک و پودر لبو (Dried Beetroot)

صادرات لبو خشک شده بصورت اسلایس خلالی و غیر خلالی و همچنین پودر لبو با گواهی سیب سلامت و دیگر مجوزات جهت فروش عمده لبو خشک صادراتی با ما در ارتباط باشید.

جهت استعلام آخرین قیمت لبو خشک شده و همچنین پودر لبو میتوانید جدول زیر را مشاهده کنید :

قیمت ارسال
گوجه خشک ارگانیک اسلایس درجه یک200,000اردبیل / تهران
گوجه خشک ارگانیک اسلایس آسیابی130,000اردبیل / تهران
پودر گوجه100,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی صادراتی95,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی آسیابی75,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی صادراتی سیب سلامت دار240,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی لوکس180,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی آسیابی140,000اردبیل / تهران
پاپریکا خلالی صادراتی185,000اردبیل / تهران
فلفل دلمه ای سبز خلال صادراتی185,000اردبیل / تهران
لبو خشک خلالی و پودر لبو 110,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک سنگی صادراتی190,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک عمانی صادراتی190,000اردبیل / تهران
بادمجان اسلایس صادراتی130,000اردبیل / تهران
فلفل قرمز شاخ بزی بدون دمچه صادراتیبروزاردبیل / تهران
اسلایس سیب زمینی نشاسته دار و پودر سیب زمینی170,000اردبیل / تهران
اسلایس قارچ صادراتی610,000اردبیل / تهران

در ادامه به شرح این محصول و همچنین اطلاعات مورد نیاز جهت صادرات لبو خشک شده خواهیم پرداخت :

لبو خشک چیست؟

چُغُندَر (چگندر، چندر) در واقع یک گیاهی است که دارای ریشۀ غده‌ای ، قندی و همچنین با برگ‌هایی درشت و پهن است . این ریشۀ غده‌ای و مخروطی‌شکل که در واقع اصل چغندر محسوب میشود کاربردهای فراوانی در صنایع خوراکی و دارویی دارد. معروف ترین گونه آن نیز چغندرِ قند است که بسیار مورد استفاده صنایع غذایی و کارخانه جات است و همچنین از آن قند می‌گیرند. بجز آن تفاله چغندر قند استفاده گسترده ای را برای خوراک دام‌ها یا حتی کود در کشاورزی‌ استفاده میشود.

صادرات لبو خشک

لبو در واقع یک گونه دیگر قرمز رنگ و شیرین است که با پختن این گونه از چغندر لبو بدست میاید.

چغندر و برگ چغندر را برای پختن انواع آش‌ها ، بورانی‌ها و دیگر غذاهای معروف گوناگون بکار می‌برند. همچنین از دیگر گونه‌ای از آن نیز میشود قند و حتی الکل نیز استخراج کرد این گیاه که گیاهی 2 ساله است اولین سال برگهای بزرگی دارد و ریشه آن نیز ذخیره زیادی قندی می‌سازد و در سال دوم ساقه گلدار آن از ذخیره قندی آن بهره‌ می‌برد.

ساکارز در برگ‌های چغندر در روز ساخته‌می‌شود و شب وارد ریشه می‌شود و در آنجا ذخیره شده و طبقه‌های ریشه می‌گردد. رنگ آن نیز احتمالا یا زرد یا سفید یا سرخ باشد.

لبو در واقع ، یک سبزی ریشه ای است که به نام های لبو قرمز، لبو سفره، لبو باغی یا چغندر نیز شناخته می شود.

لبو خشک شده در واقع از خشک کردن لبوی تازه بدست میاید برای این فرایند میبایست ابتدا لبو پس از برداشت از طرح زمین کشاورزی شسته شده و همچنین لبو های سالم از لبو های معیوب جدا سازی شود سپس پس آنها پوست گیری شده و به صورت خلالی یا درسته سورت شود سپس آنها را با استفاده از دو روش میتوان خشک کرد و روش اول روش سنتی است که در آن لبو ها را در زیر آفتاب قرار داده و سپس با گرمای آفتاب ، آب موجود در لبو ها خشک شده و به اصطلاح آنها آفتاب خشک می شوند روش دیگر این است که با استفاده از دستگاه خشک کن صیفی جات این لبوها را خشک کرد و سپس با خشک شدن لبو ها و همچنین استفاده از تکنولوژی های مختلف مثل تکنولوژی مایکروویو یا هوای گرم که تکنولوژی معمول دستگاه های خشک کن ایرانی است مطمئناً تاثیر بسزایی برای بهداشتی بودن آنها به همچنین جلوگیری از اتلاف زمان انرژی و محصول است.

لبو سرشار از مواد مغذی ضروری، منبع عالی فیبر، فولات (ویتامین B9)، منگنز، پتاسیم، آهن و ویتامین C است.

آب آن با فواید سلامتی متعددی از جمله بهبود جریان خون، کاهش فشار خون و افزایش عملکرد ورزشی مرتبط هستند. بسیاری از این مزایا به دلیل محتوای بالای نیترات های معدنی است ، به صورت خام خوشمزه است اما بیشتر پخته یا ترشی می شود. برگ های آنها نیز قابل خوردن است. انواع مختلفی از لبو وجود دارد که بسیاری از آنها با رنگشان متمایز می شوند – زرد، سفید، صورتی یا بنفش تیره.

عمدتاً از آب (87٪)، کربوهیدرات (8٪) و فیبر (2-3٪) تشکیل شده است و شامل موارد زیر است :

  • کالری: 43
  • آب: 88%
  • پروتئین: 1.6 گرم
  • کربوهیدرات: 9.6 گرم
  • شکر: 6.8 گرم
  • فیبر: 2.8 گرم
  • چربی: 0.2 گرم

فشار خون بالا می تواند به عروق خونی و قلب شما آسیب برساند. علاوه بر این، یکی از قوی ترین عوامل خطر برای بیماری قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس در سراسر جهان است . خوردن میوه ها و سبزیجات غنی از نیترات های معدنی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را با کاهش فشار خون و افزایش تشکیل اکسید نیتریک کاهش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که چغندر یا آب آن می‌تواند فشار خون را تا 3 تا 10 میلی‌متر جیوه در مدت چند ساعت کاهش دهد

نیترات‌ها می‌توانند عملکرد بدنی را به ویژه در طول تمرینات استقامتی با شدت بالا افزایش دهند. نشان داده شده است که نیترات های غذایی با تأثیر بر کارایی میتوکندری، اندام های سلولی مسئول تولید انرژی، مصرف اکسیژن را در طول تمرینات بدنی کاهش می دهند . لبو به دلیل محتوای نیترات معدنی بالا اغلب برای این منظور استفاده می شود.

کشورهای وارد کننده لبو خشک

در ادامه لیستی از کشورهایی که لبو خشک شده و پودر لبو را بصورت عمده واردات میکنند نام خواهیم برد :

  • آمریکا
  • ویتنام
  • امارات
  • تایلند
  • مالزی
  • اندونزی
  • کانادا
  • آلمان
  • فرانسه

مصرف لبو خشک بصورت چیپس و خشک شده بعنوان یک تنقلات در بین کشورهای آسیایی و همچنین استفاده از پودر لبو در غذاهای مختلف فرنگی ، ژله و سوپ استفاده فراوان دارد که این امر نیاز به این محصول را بصورت مداوم افزایش داده و این کشورها سالانه مقادیر بسیار زیادی از این محصول را از کشورهای تولید کننده واردات میکنند.

کشورهای صادرکننده لبو خشک ( رقیب )

در ادامه از کشورهایی نام خواهیم برد که سالانه مقادیر بسیار زیادی لبو خشک صادرات میکنند :

  • هند
  • ترکیه
  • ویتنام
  • انگلیس
  • چین
  • بلژیک

کشور هند که در واقع مهد ادویه جات جهان است سالانه مقادیر بسیار بالایی ادویه جات و چاشنی و همچنین صیفی جات خشک را به کشورهای مختلف صادرات میکند بطوری که این مقدار صادرات سالانه بیشتر و بیشتر میشود.

همچنین کشور ترکیه نیز اخیرا با سرمایه گذاری عظیم در این صنعت سود آور در حال گرفتن یکایک بازارهای کشورهای منطقه است در صورتیکه کشور ما توانایی گرفتن کل بازارهای جهان را دارد تنها به شرط مدیریت درست و بازاریابی اصولی .

صادرات پودر لبو

کشور ما ایران با دارا بودن آب و هوای بی نظیر و خاکی حاصلخیز توانایی و پتانسیل گرفتن کل بازارهای جهان را در زمینه داراست به شرط اینکه زیرساختها و بازاریابی قدرتمندی داشته باشیم.

شرایط زیر ساخت و بسته بندی

معمولا این محصول به صورت عمده و فله صادرات میشود همچنین صادرات آن نیز پتانسیل به صورت خورده انجام می‌شود که در بسته بندی های ۵۰ الی ۷۵ گرمی نیز بسته بندی می شود و مطمئناً این نوع بسته بندی که به صورت خرده می باشد سود آن نیز از عمده و فله بسیار بسیار بیشتر است در صورتی که بتوان خرده فروشی را در کشور جا انداخت میتوان در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها و هایپر مارکت ها بازاریابی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *