صادرات سیر خشک ایرانی و پودر سیر (Dried Garlic)

صادرات سیر خشک شده ایرانی به کلیه کشورهای جهان مثل امارات ، عمان ، روسیه ، چین ، افغانستان ، عراق ، پاکستان و همچنین دیگر کشورها .

با دارا بودن مجوزات لازم سیب سلامت و گواهی بهداشت 09120155387

جهت اطلاع از قیمت سیر خشک شده و پودر سیر ایرانی لیست قیمت زیر را ببینید :

قیمت ارسال
گوجه خشک ارگانیک اسلایس درجه یک200,000اردبیل / تهران
گوجه خشک ارگانیک اسلایس آسیابی130,000اردبیل / تهران
پودر گوجه100,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی صادراتی95,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی آسیابی75,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی صادراتی سیب سلامت دار240,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی لوکس180,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی آسیابی140,000اردبیل / تهران
پاپریکا خلالی صادراتی185,000اردبیل / تهران
فلفل دلمه ای سبز خلال صادراتی185,000اردبیل / تهران
لبو خشک خلالی و پودر لبو 110,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک سنگی صادراتی190,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک عمانی صادراتی190,000اردبیل / تهران
بادمجان اسلایس صادراتی130,000اردبیل / تهران
فلفل قرمز شاخ بزی بدون دمچه صادراتیبروزاردبیل / تهران
اسلایس سیب زمینی نشاسته دار و پودر سیب زمینی170,000اردبیل / تهران
اسلایس قارچ صادراتی610,000اردبیل / تهران

در ادامه جهت اشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در این مورد موارد زیر را تشریح خواهیم کرد :

تشریح سیر خشک

سیر گیاهی است که دارای ساقی با ارتفاع بین ۲۰ الی ۴۰ سانتیمتر می باشد.

قسمت متورم این گیاه که دارای ۵ الی ۱۰ قطعه میباشد در زیر زمین

سیر ، به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده و ادویه در پخت و پز استفاده می شود و در غذاهای تمام فرهنگها و کل دنیا جای خودش را دارد ، اما همچنین به عنوان یک دارو در طول تاریخ باستان و مدرن استفاده شده است. برای پیشگیری و درمان طیف گسترده ای از بیماری ها استفاده شده است.

سیر متعلق به جنس Allium است و با پیاز، راکیو (پیازی که در آسیا یافت می شود)، پیازچه، پیازچه، تره فرنگی و موسیر نزدیک است.

هزاران سال است که انسان ها از آن استفاده می کنند و در مصر باستان هم برای اهداف آشپزی و هم برای سلامتی و مزایای درمانی آن استفاده می شده است.

سیر خشک شده از خشک کردن سیر تازه که قبل از آن بایستی سورت ، پوست گیری و اسلایس شود بدست میاید.

برای خشک کردن سیر بایستی آب موجود در آن بخار شود که این کار باعث کاهش حجم آن اما در عوض افزایش بسیار زیاد ماندگاری نیز میشود.

جهت این امر دو روش وجود دارد که در گذشته از روش سنتی استفاده میشد که در آن سیر را در معرض نور آفتاب می گذاشتند تا از طریق گرمای خورشید آب موجود در زیر بخار شده و سیر شروع به خشک شدن نمایند.

اما این روش معایبی داشت مورد اول اینکه غیر بهداشتی بود و مورد دوم احتمال آلودگی های میکروبی و همچنین تخم ریزی حشرات در سیر را افزایش می داد.

با مدرن شدن کشاورزی این امر نیز دستخوش تغییرات شد و باعث شد تا از دستگاه های مخصوص خشک کردن میوه جات صیفی جات و سبزیجات استفاده شود.

این دستگاه ها با استفاده از تکنولوژی‌های مختلف نظیره منجمد سازی که از آن به عنوان فریز درایر یاد می‌شود یا استفاده از هوای گرم یکسان در طبقات مختلف استفاده می کند که این امر علاوه بر بهداشتی بودند باعث افزایش بازدهی و همچنین حفظ طعم و کیفیت محصول نیز می شود.

فرایند خشک کردن مراحلی دارد که باید بدقت و با مهارت و علم مخصوص به آن انجام شود زیرا که اشتباه در هر مرحله منجر به اتلاف کامل محصول میشود .

ابتدا کشاورز در سر زمین کشاورزی انها را چیده و بصورت بسته بندی سورت میکند سپس باید پوست گیری شده و قطعات قسمت اصلی جدا سازی و اسلایس بصورت حلقه ای یا خلالی داده شود سپس بعد از شستشو ، می بایست بصورت مرتب در دستگاه های مخصوص گذاشته شود و با بازبینی و کنترل کیفیت اقدام به خشک کردن آنها نمود.

کشور ما ایران از خاک حاصلخیزی برخوردار است به طوری که میتوان در آن تمامی صیفی جات ، سبزیجات و میوه جات دنیا را کاشت و برداشت کرد.

و این امر میتواند به صادرات و ارز آوری کشور ما سود هنگفتی برساند و سود کلانی را نصیب تجار و کشاورزان کند.

همچنین وجود آب و هوای چهار فصل نیز در این مسئله دخیل است.

اما متاسفانه به دلیل کشاورزی سنتی و توسعه نیافته و عدم مهارت و کمبود اطلاعات و آگاهی کشاورزان و به جز آن عدم پشتیبانی دولت از زیرساخت های کاشت و برداشت در کشور ما ، این فرصت ها از دست رفته و این مانع می‌شود تا تاجران بتوانند روی کشورها مانور داده و این محصول را در کشورهای دیگر بفروشند.

کشورهای وارد کننده سیر خشک

در ادامه لیستی از کشورهای وارد کننده سیر خشک که در واقع مشتریان بالقوه حساب میشوند را تشریح خواهیم کرد :

  • آمریکا
  • آفریقای جنوبی
  • برزیل
  • انگلیس
  • تایوان
  • چین
  • روسیه
  • امارات

در ادامه در مورد اقتصاد کشور افریقای جنوبی خواهیم پرداخت :

واردات اصلی آفریقای جنوبی عبارتند از: ماشین آلات (23.5 درصد کل واردات)، محصولات معدنی (15.1 درصد)، وسایل نقلیه و کشتی های هواپیما (10 درصد)، مواد شیمیایی (10.9 درصد)، قطعات تجهیزات (8.1 درصد) و محصولات آهن و فولاد (5.3 درصد). درصد). شرکای تجاری اصلی عبارتند از: چین (18.3 درصد)، آلمان (11.5 درصد)، ایالات متحده (6.6 درصد)، هند (4.7 درصد)، عربستان سعودی (4.6 درصد) و ژاپن (3.4 درصد). سایر موارد عبارتند از: انگلستان، تایلند، ایتالیا و فرانسه.

این کشور سالانه مقدار زیادی سیر واردات میکند که قسمت عمده آن سهم کشور چین است و کشور ما ایران متاسفانه در این میان هیچ سهمی ندارد که با بازاریابی درست میتوان این امر را به سهولت انجام داد.

کشورهای صادر کننده سیر خشک

کشورهای صادر کننده سیر خشک که در واقع رقبا محسوب میشوند عبارت اند از :

  • چین
  • هند
  • اسپانیا
  • آرژانتین

کشور چین یکی از بزرگترین صادرکنندگان و یک ابرقدرت اقتصادی است.

هند نیز از قافله عقب نمانده و این کشور که مهد ادویه جات دنیاست مطمئنا سالانه مقادیر بسیار زیادی از سیر خشک ، پیاز خشک ، زردچوبه ، هل سبز ، فلفل سیاه و غیره را صادرات دارد .

بسته بندی و شرایط صادرات

شما در صورتیکه بخواهید صادرات انجام دهید در اولین قدم نیاز به مجوز سیب سلامت دارید زیرا که این گواهی نشان دهنده سلامت محصول و خالص بودن آن است .

بسته بندی در دو نوع صادراتی است یکی فله که در کیسه های ده الی پنجاه کیلویی ارسال میشود.

دیگری بسته بندی های پنجاه گرمی الی صد گرمی است که میتوان از آنها در فروشگاه ها و هایپرمارکتها و فروشگاه های زنجیره ای استفاده کرد و مطمئنا سود خرده فروشی بسیار بیشتر از عمده فروشی است.

با وجود مشتریان در صنوف مختلف

سود نیز همواره بسته به شرایط دستخوش تغییرات زیادی می شود و با توجه به اینکه همیشه بیشترین سود مربوط به خرده فروشی است توصیه می گردد تا اگر می خواهید آن را صادرات کنید به صورت بسته بندی شده در بسته های ده گرمی تا پنجاه گرمی صادرات شود.

با کمی تحقیقات روی بسته بندی شکیل و زیبا ، می‌توان از آنها استفاده کرد و باعث جذابیت کالا و رضایت هرچه تمام تر مشتریان شد زیرا که سیر خشک به جز استفاده عمده نیز در سوپرمارکت ها و فروشگاه های کشورهای دیگر نیز فروخته می‌شود.

باید در نظر داشته باشیم اینکه در کشور خودمان نیز همچنین صنعتی متاسفانه وجود ندارد و جای خالی فروش بسته بندی شده سیر خشک در سوپرمارکت‌ها مارکت های ما محرز است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *