صادرات پیاز خشک شده خلالی و پودر پیاز (Dried Onion)

صادرات پیاز خشک شده و خلالی و همچنین پودر پیاز صادراتی به کل کشورهای جهان .

جهت اطلاع از آخرین قیمت پیاز خشک لیست زیر را مشاهده کنید و در ادامه میتوانید از اطلاعات داده شده نیز استفاده کنید :

قیمت ارسال
گوجه خشک ارگانیک اسلایس درجه یک200,000اردبیل / تهران
گوجه خشک ارگانیک اسلایس آسیابی130,000اردبیل / تهران
پودر گوجه100,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی صادراتی95,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی آسیابی75,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی صادراتی سیب سلامت دار240,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی لوکس180,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی آسیابی140,000اردبیل / تهران
پاپریکا خلالی صادراتی185,000اردبیل / تهران
فلفل دلمه ای سبز خلال صادراتی185,000اردبیل / تهران
لبو خشک خلالی و پودر لبو 110,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک سنگی صادراتی190,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک عمانی صادراتی190,000اردبیل / تهران
بادمجان اسلایس صادراتی130,000اردبیل / تهران
فلفل قرمز شاخ بزی بدون دمچه صادراتیبروزاردبیل / تهران
اسلایس سیب زمینی نشاسته دار و پودر سیب زمینی170,000اردبیل / تهران
اسلایس قارچ صادراتی610,000اردبیل / تهران

شماره تماس جهت سفارشات موبایل و واتس آپ : 09120155387

جهت صادرات پیاز خشک به دیگر کشورهای جهان نظیر روسیه ، ترکیه ، عراق ، ترکمنستان و دیگر کشورها نیازمند اطلاعاتی راجع به خود پیاز خشک ، کشورهای وارد کننده و صادرکننده ( رقیب ) بدانید که در ادامه این مطلب اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار خواهیم داد:

پیاز خشک چیست

پیاز خشک از خشک کردن پیاز که معمولا برای آن پیاز زرد انتخاب می‌شود بدست میاید و پیاز خلالی از اسلایس پیاز سالم بدست میاید که در واقع آب پیاز خشک شده و پیاز حداقل نود درصد وزنش را از دست میدهد.

روشهای خشک کردن به دو صورت است که در ادامه انها را تشریح خواهیم کرد :

۱.سنتی ۲.مدرن

در روش سنتی ابتدا انها را در جایی زیر نور افتاب شدید پهن کرده تا خشک خشک شوند سپس انها را جمع اوری کرده و بسته بندی میکنند.

این روش علاوه بر غیر بهداشتی بودن ، اتلافی زیادی داشته که باعث میشود تا حتی حشرات نیز در پیازها تخم ریزی کرده و الودگی بسیاری را درست کنند.

اما در روش دوم که از دستگاه های خشک کن بهداشتی و استیل مخصوص استفاده میشود پیازها کاملا بصورت یکدست خشک شده و علاوه بر تمیز بودن میتوان انها را سورت و بصورت کاملا بهداشتی بسته بندی کرد.

دستگاه های خشک کن انواع مختلفی دارند که از تکنولوژی های مختلفی استفاده میکنند بطور مثال تکنولوژی مایکروویو و یا چرخش هوای گرم.

برای استفاده از دستگاه خشک کن میبایست پیاز بعد از پوست گیری و اسلایس بصورت خلالی در سبد دستگاه پخش شده و در دمای مخصوصی که دستگاه تنظیم شده است روشن شود تا آب موجود بخار شده و بمرور خشک شود.

دستگاه های خشک کن میوه در واقع با استفاده از تکنولوژی هوای گرم رطوبت موجود در صیفی جات و سبزیجات را از بین می برد که باعث می‌شود وزنشان کاملاً کاهش یابد و از طرف دیگر برای به دست آوردن یک کیلو میوه یا صیفی جات خشک پنج کیلو میوه و یا صیفی جات باید خشک شود این دستگاه ها با تکنولوژی های مدرنی که روزانه و سال به سال به آنها افزوده می شود به طور مداوم به روز رسانی شده و دقیق تر و بهتر میوه صیفی جات و سبزیجات را خشک خواهد کرد.

به طور معمول هفتاد و پنج الی هشتاد و پنج درصد وزن صیفی جات و میوه جات را آب موجود در آن تشکیل می‌دهد و مطمئنا این کار باعث می شود تا باکتری های آن نیز از بین برود زیرا که در فرایند فساد میوه و سبزیجات علت این امر باکتری های آن می باشد و به مراتب با خشک کردن آن می توان از فساد آن جلوگیری نمود سپس با نگهداری میوه جات و صیفی جات و یا سبزیجات خشک شده در سردخانه می توان آنها را به مدت بسیار بسیار طولانی نگهداری کرد و انبار کرد.

البته به جز این موارد و این روش ها ، روش دیگری به نام فریز درایر نیز هست که در آن از تکنولوژی‌های پیشرفته تر و از منجمد کردن جای گرم کردن استفاده می شود

پودر پیاز نیز از آسیاب پیاز خشک مخصوص آسیاب بدست میاید که معمولا برای اینکه آسیاب شود باید پنج درصد نشاسته به آن ، نیز اضافه شود.

پیاز خشک استفاده گسترده ای در غذاهای فرنگی و خارجی دارد که در ادامه از برخی غذاها نام خواهیم برد:

  • سالاد
  • سوپ
  • پاستا
  • ماکارونی
  • خورشت
  • سس

طعم پودر پیاز معمولا شیرین است و رنگ ان با توجه نوع پیازی که خشک میشود از سفید روشن تا کرمی رنگ فرق دارد .

معمولا از پیاز زرد استفاده میشود اما استفاده از پیاز قرمز و یا سفید فرقی در کیفیت و طعم ندارد.

همچنین پودر پیاز جایگزین بسیار مناسبی اخیرا جای خود پیاز پیدا کرده است که بدلیل اینکه قابل نگهداری بمدت طولانی و بلند مدت است به صرفه تر میباشد.

طعم دهی پودر پیاز نسبت به سرخ کردن خود پیاز بیشتر است و در غذاهایی که این مورد جنبه تزئینی ندارد پیشنهاد میشود و از این رو مصرف آن در سرتاسر جهان سال به سال بیشتر و بیشتر میشود .

کشورهای واردکننده پیاز خشک

در ادامه لیستی از کشورهایی که واردات گسترده پیاز خشک را دارند نام خواهیم برد و در موردشان توضیحاتی خواهیم داد :

  • آلمان
  • آمریکا
  • تایلند
  • کره جنوبی
  • مجارستان
  • ترکمنستان
  • ژاپن
  • روسیه
  • چین

تجارت کشور ما ایران و آلمان با رشد ۱۵ درصدی در ۴ ماهه نخست‌‌ سال قبل مواجه شده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا نظیر کشور آلمان و فرانسه بالغ بر ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون یورو است که این رقم در مدت مشابه به ۱ میلیارد و ۶۷۲ میلیون یورو افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران در چهار ماهه نخست ۲۰۲۲ با رشد ۳۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۳۶۲ میلیون یورو رسیده است.

میتوان گفت که کشور آلمان بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران در میان کشورهای اروپایی همواره بوده است و بیش از چهل درصد از کل تجارت میان ایران و اتحادیه اروپا در این مدت با کشور آلمان بوده است.

مبادلات تجاری ایران مداوم افزایش یافته و این مورد بیشتر شامل مواد غذایی میباشد .

مواد غذایی تازه و خشک و همچنین دارویی را شامل میشود.

کشورهای صادر کننده پیاز خشک (رقبا)

در ادامه لیستی از کشورهایی که صادر کننده و تامین کننده عمده پیاز خشک هستند را نام خواهیم برد:

  • هند
  • ترکیه
  • چین

کشور هند که مهد ادویه جات و تولید کننده اختصاصی زردچوبه ، فلفل سیاه ، دارچین و زنجبیل و دیگر ادویه جات است مطمئنا تامین کننده بزرگ پیاز خشک نیز هست هرچند مشاهده شده خلوص پودر پیازشان کم بوده و عمدتا از آرد استفاده میکنند که با پودر پیاز با کیفیت ایران قابل مقایسه نیست.

کشور ترکیه نیز اخیرا با توجه به اینکه دولت آن در ایجاد زیر ساختهای صادراتی موفقیت های چشمگیری داشته است توانسته بازارهای صادراتی کشورهای مختلف را در دست گرفته و با ایجاد قیمتی رقابتی حتی جای بازار ایران را در کشور های دیگر بگیرد.

نوع بسته بندی و شرایط

اگر صادر کننده ایرانی بتواند پیاز خشک یا پودر پیاز صادراتی را بصورت بسته بندی شده و در حالت خرده فروشی در فروشگاهها و هایپرمارکت های کشورهای دیگر بازاریابی کند سود آن بسیار بیشتر از فروش عمده پیاز خشک است زیرا که سود خرده در بسته های پنجاه گرمی الی صد گرمی بسیار بیشتر از فله فروشی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *