صادرات گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی (Dried Tomato)

اگر قصد صادرات گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی صادراتی را دارید ، شرکت ما با دارا بودن کلیه مجوزات شامل سیب سلامت و گواهی بهداشت لازم جهت صادرات آماده همکاری با شما می باشد ، شما میتوانید از آخرین قیمت گوجه خشک صادراتی و پودر گوجه فرنگی از طریق جدول لیست قیمت زیر آگاه شوید :

قیمت ارسال
گوجه خشک ارگانیک اسلایس درجه یک200,000اردبیل / تهران
گوجه خشک ارگانیک اسلایس آسیابی130,000اردبیل / تهران
پودر گوجه100,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی صادراتی95,000اردبیل / تهران
هویج خشک خلالی آسیابی75,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی صادراتی سیب سلامت دار240,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی لوکس180,000اردبیل / تهران
پیاز خشک خلالی آسیابی140,000اردبیل / تهران
پاپریکا خلالی صادراتی185,000اردبیل / تهران
فلفل دلمه ای سبز خلال صادراتی185,000اردبیل / تهران
لبو خشک خلالی و پودر لبو 110,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک سنگی صادراتی190,000اردبیل / تهران
اسلایس لیمو خشک عمانی صادراتی190,000اردبیل / تهران
بادمجان اسلایس صادراتی130,000اردبیل / تهران
فلفل قرمز شاخ بزی بدون دمچه صادراتیبروزاردبیل / تهران
اسلایس سیب زمینی نشاسته دار و پودر سیب زمینی170,000اردبیل / تهران
اسلایس قارچ صادراتی610,000اردبیل / تهران

گجه خشک شده

سپس جهت سفارش و هماهنگی های لازم با شماره 09120155387 با ما در ارتباط باشید .

اگر میخواید صادرات گوجه خشک شده و پودر گوجه فرنگی به روسیه یا دیگر کشورهای خارجی داشته باشید ، باید اول چند مورد را بدانید :

  1. شناخت محصول
  2. کشوری که میخواهید به آن صادرات کنید
  3. مسائل مربوط به صادرات

در ادامه ، به تشریح این موارد خواهیم پرداخت :

شناخت گوجه خشک برای صادرات

گوجه خشک از خشک کردن تقریبا پانزده کیلوگرم گوجه تازه باغی یا گلخانه ای بدست میاید ، روشهای مختلفی برای خشک کردن استفاده میشود که میتوان به دو روش سنتی و صنعتی اشاره داشت .

در روش سنتی که به آفتاب خشک نیز معروف است گوجه یا هر صیفی جات دیگر مانند فلفل دلمه ای ، پیاز ، سیر و غیره را کشاورزان در زمینی در افتاب گرم پهن کرده و پس از خشک کردن آنها را جمع آوری میکردند.

اما با مدرنیزه شدن صنعت کشاورزی ، از دستگاه هایی استفاده میشود که به دستگاه خشک کن معروف هستند و میتوان هرگونه میوه ، سبزی و صیفی جات را در آن قرار داد و بصورت روزانه حدودا بین 100 الی 2 تن که بسته به نوع و اندازه دستگاه دارد خشک کرد.

سپس با اسیاب گوجه خشک آسیابی ، پودر گوجه فرنگی با کیفیت اعلا بدست میاید.

صادرات گوجه خشک

دستگاه میوه خشک کن و سبزی خشک کن نیز انواع اقسام مختلفی دارد که از تکنولوژی های مختلف بهره می برند به طور مثال تکنولوژی مایکروویو و استفاده از هوای گرم.
گوجه خشک به دلیل اینکه خشک شده است بازه مصرف ۱ الی۲ ساله را دارد.
و می‌توان آن را در سردخانه نگه داشت و در فصول مختلف سال از آن استفاده کرد بدون اینکه در کیفیت و طعم آن اثری داشته باشد.

وقتی گوجه خشک می شود شروع به از دست دادن ۹۰ درصد وزنش می کند و وزن ناخالص آن در واقع آب جمع شده در گوجه تازه است می باشد.

پودر گوجه فرنگی دارای طعم شیرین می باشد که می توان آن را به صورت پودر برای غذا های مختلفی نظیر انواع سالاد و پاستا نیز استفاده کرد .

همچنین استفاده عمده از این محصول برای تهیه سس گوجه فرنگی می باشد که در آن از پودر گوجه به وفور استفاده میشود.

کشورهای مصرف کننده و تولید کننده گوجه خشک

در ادامه به شرح کشورهایی که در آن کشورها از گوجه خشک استفاده فراوان می شود و سالانه مقادیر بسیار زیادی را واردات می کنند و همچنین کشورهایی که در حال حاضر در صدر صادرکنندگان هستند :

کشورهای وارد کننده:

اگر بخواهیم کشورهای وارد کننده گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی را نام ببریم میتوان از کشورهایی نظیر :

  • آمریکا
  • آلمان
  • نپال
  • تایلند
  • ویتنام

این کشورها 80 درصد گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی جهان را واردات میکنند و اما در ادامه به الباقی کشورها میپردازیم :

  • فرانسه
  • آمریکا
  • ژاپن
  • کره جنوبی
  • چین
  • روسیه

و دیگر کشورهایی که شرایط تولید صیفی جات را ندارند نام برد .

این کشورها سالانه واردات بسیار زیادی از انواع اقسام صیفی جات و سبزیجات و میوه های تازه باغی و گلخانه ای را از کشورهایی که صادر کننده آن ها هستند را دارند و به تبع آن مسلماً محصولات کشاورزی فراوری شده را نیز واردات میکنند که محصولات کشاورزی خشک شده یکی از آنهاست.

داده های ارائه شده در مورد تجزیه و تحلیل صادرات نشان می دهد که تقریباً 106 کشور و منطقه وجود دارد که به طور فعال گوجه فرنگی خشک و پودر گوجه فرنگی را از کشورهای تولید کننده وارد می کنند.

کشورهای صادر کننده ( رقبای ایران )

در حال حاضر کشور ترکیه با صادرات سالانه بیش از ۸۹ تن به ۸۷ کشور جهان جزء اولین صادر کننده گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی هست این کشور با سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های صادراتی کوشیده است تا همواره از این طریق ارزآوری بسیار داشته باشد ترکیه یک رقیب بسیار جدی برای ایران با توجه به پایین تر بودن قیمت آن از قیمت گوجه خشک تمام شده در ایران است ترکیه کشوری است که محصولات کشاورزی زیادی دارد و همسایه ایران نیز هست اما در این زمینه باید گفت ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و خاک حاصلخیز و همچنین آب و هوای چهار فصلی که دارد می تواند با این کشور نیز رقابت داشته باشد.

بعد از کشور ترکیه کشور هند با دارا بودن خاک حاصلخیز و آب و هوایی مرغوب دو مرتبه دوم صادرات را دارد
کشور هند که به مهد ادویه جات و چاشنی های دنیا نیز معروف است سالانه صادرات مواد غذایی بسیار بسیار زیادی به کشورهای اروپایی و آسیایی و آفریقایی دارد همچنین کشور ما ایران نیز سالانه مقادیر بسیار زیادی را از کشور هند واردات میکند.

سود صادر کننده از صادرات:

با توجه به وجود مشتریان مختلف برای یک صادر کننده ، سود نیز دستخوش تغییرات زیادی می شود و با توجه به اینکه همیشه بیشترین سود مربوط به خرده فروشی است توصیه می گردد تا اگر می خواهید آن را صادرات کنید به صورت بسته بندی شده در بسته های ۱۰ گرمی الی ۵۰ گرمی صادرات کنید زیرا را که به طور معمول جنس عمده سود آن بسیار کمتر از جنس خرده است.

از طرف دیگر بسته بندی های زیاد و شکیل نیز وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد و باعث رضایت مشتریان شد زیرا که گوجه خشک و پودر گوجه فرنگی به جز استفاده عمده ، نیز در سوپرمارکت ها و فروشگاه های کشورهای دیگر نیز فروخته می‌شود

کما اینکه در کشور خودمان نیز همچنین صنعتی متاسفانه وجود ندارد و جای خالی فروش بسته بندی شده گوجه خشک در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه های زنجیره ای نمایان است به جز گوجه خشک ، دیگر صیفی جات خشک مانند پیاز ، هویج ، سیر و همچنین میوه خشک های دیگر نظیر سیب ، موز ، گلابی ، توت فرنگی ، خرمالو ، نارگیل و دیگر محصولات هم در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها و هایپر مارکت ها خالیست.

مسائل مربوط به صادرات

کشور ما با دارا بودن خاکی که میتوان در آن اکثر صیفی جات ، سبزیجات و میوه جات را کاشت و برداشت کرد دارای رتبه بالایی و همچنین ارزش بسیار بالایی در جهان است .
همچنین وجود آب و هوای چهار فصل فصل نیز در این مسئله دخیل است اما متاسفانه به دلیل مسائل و شرایطی مانند کشاورزی سنتی و عدم آگاهی کشاورزان از روشهای مدرن و به جز آن پشتیبانی دولت از زیرساخت های کاشت و برداشت در کشور ما بسیار ضعیف است و شرکتهای خصوصی با هزینه شخصی تولید کننده هستند و این باعث شده تا تولید کن باشد و حتی در مواردی گوجه خشک را از کشورهای دیگر واردات شده است.
در مواردی مشاهده شده که قیمت تمام شده گوجه خشک در ایران از قیمت تمام شده گوجه خشک در کشورهایی مانند ترکیه و هند بیشتر است و این مانع می‌شود تا تاجران بتوانند روی کشورها مانور داده و این محصول را در کشورهای دیگر بفروشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *